Winnen op woensdag: Pizzarette Grill

Over iets minder dan een maandje is het alweer Pasen. Een leuke reden om gezellig te eten met familie of vrienden! Heb je geen zin om de keukenprinses uit te hangen? Dan is deze Pizzarette Grill de oplossing. Deze woensdag mogen wij in de winnen op woensdag rubriek een échte Pizzarette weggeven.

Bij de Pizzarette Grill worden pizza’s maken gecombineerd met grillen. Zo heb je met één apparaat de mogelijkheid om pizza’s te bakken, ondertussen een lapje vlees te grillen om deze daarna met gesmolten raclette kaas te overgieten. In de basis is dit vanzelfsprekend een krachtige pizza oven, waarmee je zelfgemaakte pizza’s knapperig af kunt bakken. Met behulp van de meegeleverde deegring en spatels bak je in de oven de lekkerste pizza’s. De Pizzarette Grill biedt de mogelijkheid om te grillen. Bovenop de pizzaoven vindt je een aluminium gegoten grillplaat. Op deze grilplaat bak je jouw eigen favoriete stukje vlees. 

WIN:

Wij mogen 3x een pizzarette weggeven. Laat op onze social media kanalen: Instagram en Facebook, achter welke pizza jouw favoriet is. Wie weet maak jij over een tijdje deze pizza zelf!

Deel artikel

Ook interessant

Gezond Liefde Relatie
26 september 2017

6x weetjes over de pil

Advies Apps & Tech Gezond Lifestyle
30 mei 2016

Slimme app spoort huidkanker op

Voeding
31 januari 2017

Recept: salade met gegrilde aubergines

Gezond Voeding
13 maart 2018

Gevulde courgette

Doen Gezond Koken Voeding
21 juli 2016

Drink jezelf gezond: Rozenbottel & kaneel thee

Bewegen Gezond
31 januari 2018

Met deze 3 trainingsvormen behaal je het beste resultaat

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!