Winnen op woensdag: Pizzarette Grill

Over iets minder dan een maandje is het alweer Pasen. Een leuke reden om gezellig te eten met familie of vrienden! Heb je geen zin om de keukenprinses uit te hangen? Dan is deze Pizzarette Grill de oplossing. Deze woensdag mogen wij in de winnen op woensdag rubriek een échte Pizzarette weggeven.

Bij de Pizzarette Grill worden pizza’s maken gecombineerd met grillen. Zo heb je met één apparaat de mogelijkheid om pizza’s te bakken, ondertussen een lapje vlees te grillen om deze daarna met gesmolten raclette kaas te overgieten. In de basis is dit vanzelfsprekend een krachtige pizza oven, waarmee je zelfgemaakte pizza’s knapperig af kunt bakken. Met behulp van de meegeleverde deegring en spatels bak je in de oven de lekkerste pizza’s. De Pizzarette Grill biedt de mogelijkheid om te grillen. Bovenop de pizzaoven vindt je een aluminium gegoten grillplaat. Op deze grilplaat bak je jouw eigen favoriete stukje vlees. 

WIN:

Wij mogen 3x een pizzarette weggeven. Laat op onze social media kanalen: Instagram en Facebook, achter welke pizza jouw favoriet is. Wie weet maak jij over een tijdje deze pizza zelf!

Deel artikel

Lees ook


Gezond
4 juli 2017

Waarom je niet afvalt: 6 hormonen die je figuur beïnvloeden


Bewegen Gezond Magazine
10 januari 2018

Familie yoga? Deze drie vrouwen doen het!


Gezond
9 februari 2018

Tatum omarmt de kou


Brein Gezond Goed nieuws
24 augustus 2016

Goed nieuws: fietsen heeft een positief effect op je mentale gezondheid


Bewegen Gezond
8 februari 2017

8 redenen waarom yoga goed voor je is


Advies Body & Mind Gezond
16 april 2016

Minder douchen is beter voor je

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!