Winnen op woensdag: Pizzarette Grill

Over iets minder dan een maandje is het alweer Pasen. Een leuke reden om gezellig te eten met familie of vrienden! Heb je geen zin om de keukenprinses uit te hangen? Dan is deze Pizzarette Grill de oplossing. Deze woensdag mogen wij in de winnen op woensdag rubriek een échte Pizzarette weggeven.

Bij de Pizzarette Grill worden pizza’s maken gecombineerd met grillen. Zo heb je met één apparaat de mogelijkheid om pizza’s te bakken, ondertussen een lapje vlees te grillen om deze daarna met gesmolten raclette kaas te overgieten. In de basis is dit vanzelfsprekend een krachtige pizza oven, waarmee je zelfgemaakte pizza’s knapperig af kunt bakken. Met behulp van de meegeleverde deegring en spatels bak je in de oven de lekkerste pizza’s. De Pizzarette Grill biedt de mogelijkheid om te grillen. Bovenop de pizzaoven vindt je een aluminium gegoten grillplaat. Op deze grilplaat bak je jouw eigen favoriete stukje vlees. 

WIN:

Wij mogen 3x een pizzarette weggeven. Laat op onze social media kanalen: Instagram en Facebook, achter welke pizza jouw favoriet is. Wie weet maak jij over een tijdje deze pizza zelf!

Deel artikel

Ook interessant

Brein Gezond Lezen
11 oktober 2016

De voordelen van lezen

Gezond
8 juli 2018

9x tips tegen een pijnlijk verbrande huid

Bewegen Brein Gezond Goed nieuws
30 april 2016

Zo kom je helemaal tot rust

Advies Body & Mind Gezond Voeding
11 juni 2016

Een watermeloen: altijd doen!

Gezond Voeding
4 januari 2018

Groene ontbijtsmoothie met havermout

Voeding
26 maart 2018

Dit is waarom bladgroente goed is tegen stress

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!