WINNEN Op Woensdag: Win een persoonlijk portret

De ideeën raken nooit op bij ideeënstudio. Ideeën voor de inrichting van jouw studio, tiny house of voor die megatoffe brandweerkazerne. Ideeën voor een bijzondere trouwkaart of een klein ideetje voor een nieuw kindje. Lees snel verder, want jij kunt een portret voor jou of je vriend/vriendin winnen!

Ideeën studio over portretten

‘Naar ons idee zie jij er getekend vast heel leuk uit en daarom kun je bij ons handgetekende portretten bestellen. Startups helpen we graag met opstarten door het ontwerpen van een logo en huisstijl, maar daar hoef je geen startup voor te zijn, ook als volwassen bedrijf helpen we je graag aan een logo, menukaart of visitekaartje.  Hoe komt jouw folder of magazine het beste tot zijn recht? Ook daar hebben we ideeën over.’

Hoe pakt Ideeën studio het aan?

Hoe pakt Ideeën studio dit aan? Jij hebt een vraag en zij bieden de oplossing. Jamie woont in Amersfoort en Kiki in Haarlem, zij werken samen in de bruisende hoofdstad en reizen door heel Nederland om opdrachten te vervullen. Ondertussen hebben ze al met heel veel leuke en uiteenlopende opdrachtgevers aan diverse concepten mogen werken, zoals met  Prenatal, Gamma en PLUS supermarkt. Het fijnste is dat Kiki en Jamie het samen doen, een gezamenlijke visie, eenzelfde doel; namelijk mooie dingen maken en oplossingen bieden die je niet voor ogen had.

WINNEN:

WENDY verloot twee portretten! Twee keer zoveel kans dus! Wat moet je doen om kans te maken? Tag jouw maatje met wie je een portret zou willen en waarom. Volg ons op Instagram en op Facebook en wie weet hangt er straks een heel vet portret bij jou thuis.

Deel artikel

Ook interessant

Bewegen Gezond Lifestyle
10 januari 2018

Familie yoga? Deze drie vrouwen doen het!

Stress
9 september 2017

Deze simpele trucs helpen spanning te verlichten

Gezond
14 augustus 2017

’s Ochtends of ’s avonds douchen: wat werkt het best?

Bewegen Gezond
10 januari 2017

Zo vind je de perfecte hardloopschoenen

Bewegen Brein Gezond Stress
3 januari 2018

10 voordelen van Yin yoga

Gezond
28 november 2016

Van zingen word je vrolijk

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!