Nu in de winkel

Wendy helpt alle (werkende) mama’s de zomer door. Laat jij je werk los op vakantie? Uit ons onderzoek is gebleken dat 43% haar werkmail controleert op vakantie. Bij thuiskomst heeft 38% spijt toch te hebben doorgewerkt. 52% irriteert zich op vakantie aan haar werkende partner. WENDY Magazine maakt Freedom! en gunt iedereen een ultiem vrij gevoel. Met een gids bomvol super tips, getiteld ‘Zo heeft mama echt vakantie’, kunnen óók de immer overvraagde moeders eens echt vrij zijn en volop ont-stressen en genieten.

Interview met Geraldine Kemper

In het grote interview van WENDY #22 spreekt BNNVARA-topper Geraldine Kemper openhartig over haar liefdesleven, de grote rol van vrijheid in haar leven en de (letterlijke) vechtpartijen die ze op straat meemaakte. ‘Vrijheid is alles. Hier is laatst een dragqueen in elkaar geslagen, dat vind ik wel heel zorgelijk, dan denk ik: hier ook al? Voor mij is het gevoel zo sterk dat iedereen gelijk is. Ik ben al twee keer in een gevecht verzeild geraakt.’ Ook gaat ze in op de zoektocht naar haar vader en haar ambities in de televisiewereld.

Verder in dit nummer:

🍀 WENDY’s topfotograaf Kim Feenstra portretteert mode- en beautyvlogster én Dolce & Gabbana-gezicht Ruba Zai. Waarom is zij altijd een hoofddoek gaan dragen en wat is haar missie? Een onthullend en zeer hoopgevend interview.

🍀 Zelden zal een verhaal van binnenuit zo hartverscheurend zijn verteld, als door Arjan en Claudia Kijlstra, een Nederlands echtpaar dat bijna zeven jaar lang het geluk vond op Sint Maarten. Tot de orkaan Irma een jaar geleden het eiland vol trof en volkomen verwoestte. Ze overleefden, maar hadden niets meer: geen huis, geen spullen, geen baan. Wat er precies gebeurde op die zesde september 2017 en hoe je het leven en de liefde weer oppakt: een unieke getuigenis van een ramp waarvan eigenlijk nog steeds maar weinig bekend is.

🍀 Shelly Sterk en haar moeder Brenda vertellen over hun speciale band en de bruiloft van Shelly.

🍀 William Rutten fotografeert vijf bekende Nederlanders die deze zomer in de spotlights staan. Het zijn Jet van Nieuwkerk, Gerard Ekdom, Maarten Heijmans, Marlijn Weerdenburg en Thijs Römer.

🍀 We kijken binnen in het huis van Kim Kötter & Jaap Reesema. In het prachtige Loosdrecht hebben zij vijf jaar geleden hun plek gevonden: ‘Dit huis heeft van ons een gezin gemaakt.’

Abonnement op WENDY Magazine:

Benieuwd naar meer? Als je nu een abonnement op WENDY neemt, dan kun je kiezen uit drie verschillende cadeaus, waaronder een MY PAPERBAG met €140.- korting!

Cover 22