Nu in de winkel

De 24steeditie van de WENDY is uit! Dit is niet zomaar een nummer, nee, dit is het liefste nummer ooit! Je wordt overspoeld met liefde, zelfreflectie-testen en mooie interviews. In dit nummer brengt Wendy een ode aan haar moeder, die voor haar de liefste vrouw in haar leven is. Je leest een puur en openhartig interview met André Hazes over zijn jeugd, zijn relatie met zijn vader en moeder en hij vertelt over de fouten die hij in zijn leven heeft gemaakt. Kim Feenstra heeft Maan op een magische plek gefotografeerd en geïnterviewd. Daarnaast staat de ‘omkeer-cover’ helemaal in het teken van Food waarbij je wordt verwend met de lekkerste recepten voor de feestdagen.

Verder in dit nummer:

  •  Roman schrijfster, Susan Smit, laat je zien hoe je in een nieuwe relatie de kans krijgt om opnieuw te beginnen.
  •  Aangrijpend verhaal van Marjan Huydts die haar twee kinderen verloor. Haar dochter, Frédérique Huydts bekend van Goede Tijden Slechte Tijden en haar zoontje Bobbie. Hoe is het om als moeder dan nog door te gaan? ‘Als er een elegante manier zou zijn om er mee te stoppen, zou ik het misschien wel doen.’
  • Checklist! De hele maand december elke dag een nieuwe (lieve) uitdaging, zoals ‘app hartjes naar je 5 beste vriendinnen’. Durf jij het aan?
  •  Een kijkje binnen in het zelfgebouwde ecohuis van Lodewijk Hoekstra. ‘De kinderen hebben ook geen computer of Ipad; ze hoeven zich hier nooit te vervelen’.
  • Arie Boomsma vertelt in zijn column hoe je tijdens de feestdagen je goede voornemens kan bewaren zonder jezelf te streng aan te pakken.
  • De sterrencast van dé kerstfilm, All You Need Is Love, heeft een lieve en zachte shoot gehouden en zijn openhartig over lief zijn voor anderen en zichzelf.
  • & neem je nu een abonnement op de WENDY? ontvang je 8 nummers voor slechts €25,-

WENDY Food:

  • Bij deze omkeer-cover laat Miljuschka ons zien hoe je het beste een vega kerst kan vieren, zoals een Christmas Red cheesecake en nog veel meer.
  • Kom erachter wat voor invloed voeding heeft op onze gemoedstoestand, door onze neuropsycholoog Rob Markus.
  • Hoe gaan sterren chef-koks om met de druk van restaurant? Hans van Wolde, Claudia Brevet en Thérèse Boer laten zien hoe ze ermee dealen.