Zo heb je het langst plezier van je lippenstift

[beauty] shutterstock_147269270

Een tijdje terug deelden we tips rondom het aanbrengen van mascara. Vandaag delen we alle ins & outs over lipstick. Hoe blijft je favoriete kleur zo lang mogelijk zitten? Hoe zorg je ervoor dat er geen lippenstift op je tanden komt te zitten? En hoe kom je dat etentje door zonder dat je je make-up erbij opeet?

1. Primer voor je lippen

Eigenlijk is het best logisch, we hebben primer voor onder onze foundation, oogschaduwbasis voor onder de oogmake-up, dus waarom geen lip primer? Breng dit eens aan voor je je lipstick aanbrengt en geniet langer van die prachtige kleur.

2. Poets je tanden

Lipstick blijft het snelst aan je tanden plakken wanneer er viezigheid op zit. Houd je gebit dus mooi schoon en verzorg het goed. Dit is niet alleen goed voor je tanden, maar op deze manier voorkom je ook dat je favoriete lipstick op je tanden komt te zitten.

3. Gebruik een lipliner

Lipliners hoef je niet alleen te gebruiken om je lippen te omlijnen. Je kunt ze ook als basis voor je lipstick gebruiken. Vul je lippen helemaal in met je lipliner. Let op: wel dezelfde kleur als je lipstick gebruiken. Op deze manier zit er al veel pigment op je lippen en hecht de lipstick beter. 

4. Dat gekke trucje met je vinger

Waarschijnlijk bij velen al bekend, maar toch goed om te noemen. Ben je zover en heb je de lippenstift op je lippen? Dan is het nu tijd voor de laatste stap. Stop een vinger in je mond en vouw je lippen eromheen. Op deze manier komt alle overtollige lippenstift op je vinger in plaats van op je tanden.

Onze tips voor perfect verzorgde nagels ook al gelezen?

Bron: Seventeen & Beauty Lab
Beeld: Shutterstock
Deel artikel

Ook interessant

Body & Mind Gezond Lifestyle
6 oktober 2016

Dit gebeurt er met je lichaam als je stopt met roken

Bewegen Gezond
2 augustus 2017

5 redenen om aan deze yogatrend te doen: barre

Brein Gezond
23 mei 2017

Leven na een aanslag: ‘Krankzinnig, maar de aanslag hoort bij je’

Bewegen Body & Mind Brein Gezond Lifestyle
14 november 2016

Energetisch genezen: oefening voor meer levensvreugde

Gezond Voeding
18 augustus 2016

Koken met aanbiedingen: Tortilla’s met tonijn, rode paprika en ei

Brein
19 december 2016

3 levenslessen van Oprah Winfrey

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!