Zo houd je het zomergevoel vast in de koude maanden

De herfstvakantie begon dit jaar zomerachtig. Temperaturen liepen in het zuidoosten van het land op tot wel 25 graden. Jassen konden aan de kapstok blijven hangen en hier en daar kwamen er weer wat teenslippers tevoorschijn. Alsof het weer even zomer was. Helaas was dat maar van korte duur, want vanaf nu wordt het weer minder. Hoe lekker zou het zijn om het zomergevoel vast te houden in de winter? Hier een aantal tips.

#TANLIFE

Stap in de wereld van #TANLIFE, waar je zonnigste dromen werkelijkheid worden. Bij #TANLIFE is summer a state of mind. Zij geven je 365 dagen per jaar het ultieme bounty island gevoel. Wuivende palmbomen, een azuurblauwe zee, parelwitte stranden… en the perfect tan. In hun shop vind je allerlei producten die je een zomers gevoel geven. Een van de producten die #TANLIFE in de shop heeft, is deze badjas. Je kunt deze in de koude maanden gebruiken tijdens een heerlijk dagje in de spa of ’s avonds voordat je je bed in kruipt. En leuke bijkomstigheid, deze badjas is nog fashionable ook, want we spotten deze bij een van de shows tijdens Amsterdam Fashion Week en een zwarte variant van deze badjas is gezien tijdens de New York Fashion Week!
 Badjas Tanlife

Nog meer tips om je zomergevoel langer vast te houden:

Vakantie-playlist

Er is nog een heel simpel trucje om het ultieme vakantiegevoel vast te houden. Maak een vakantie-playlist met de nummers jij deze zomer plat draaide! De playlist zal je weer helemaal terug brengen naar het Spaanse zonnetje of de gezellige terrasjes in Italië.

Geur herinnering

Doe dezelfde parfum op als op jouw vakantie of die je in de zomer altijd gebruikte. Ons reukvermogen heeft een intieme relatie met emoties en herinneringen. Als je dus dezelfde geur op doet als die je tijdens de vakantie op had, krijg je weer dat fijne zomergevoel.

Vitamine D

In de zomer krijg je veel meer vitamine D binnen dan in de herfst en winter. Zonlicht is namelijk de belangrijkste bron van vitamine D, een belangrijke hormoon voor ons lichaam. Ga lekker naar buiten als je ziet dat het zonnetje schijnt. Een kwartiertje is al voldoende om een voorraadje vitamine D aan te maken.

 Zomers eten

Op vakantie is één ding (bijna) altijd lekker: het eten. Of je nou in Italië, Spanje of Griekenland bent, the food is good. De gouden tip om de smaak van vakantie terug te krijgen, is het maken van typische gerechten uit jouw favoriete vakantieland. Heerlijke tapas of kruidige gyros kan natuurlijk ook gewoon prima in de koude maanden.

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!