Zo vier je een stijlvol Pasen zonder kleur

Vier dit paasweekend in stijl met zwart-witte versiering op tafel. Hang zwart-witte paaseieren in paastakken, teken op eitjes met een zwarte stift of laat de kinderen eieren zoeken met emmers beplakt met een konijn en kip, natuurlijk ook in zwart-wit. 

vrolijk pasen zwart wit

Je kunt de boom in

Paastakken kun je tegenwoordig zelfs bij de supermarkt kopen, maar leuke versiering om erin te hangen ligt niet zomaar in de winkels. Deze leuke paaseieren kun je downloaden bij everythingelze.com.

pasen in zwart-wit

Wit-zwart, zwart-wit

Eieren kun je schilderen, beplakken met stickers of … je gebruikt een simpele zwarte stift om er patronen op te tekenen. Met witte eieren krijg je natuurlijk het mooiste effect, zoals je ziet bij papernstitchblog.com.

stijlvol pasen in zwart wit - origami bakjes

Konijnvriendelijke origami

Deze bakjes kun je zelf eenvoudig vouwen en zijn extra leuk voor al dat snoep wat met Pasen voorbij komt. Ook leuk om te gebruiken om eieren mee te zoeken. Kijk voor meer info op studiodiy.com.

stijlvol pasen in zwart-wit - paaseieren pakpapier

Paasbest ingepakt!

Je kunt er cadeautjes mee inpakken, de tafel mee versieren of zakjes mee vouwen voor het paaseieren zoeken. Genoeg opties dus voor deze leuke print. Je kunt hem downloaden op babasouk.ca.

stijlvol pasen in zwart-wit - paaseieren zoeken

Zoektocht

Natuurlijk moeten er met kinderen ook paaseitjes gezocht worden en dat kan natuurlijk het beste met grote emmers waar veel paaseitjes in passen. Deze emmers maak je vrolijk met de stickers van andweplay.com.

Nog een tip…

Om de sfeer compleet te maken kun je een wit tafelkleed met zwarte stippen bestempelen, daardoor valt al het kleurrijke eten op tafel nog meer op.

Deel artikel

Lees ook


Gezond Voeding
23 mei 2018

Slechte slaper? Eet een banaan!


Brein
11 januari 2017

Weg met het taboe rondom depressie


Stress
18 juni 2018

5x yoga bij angst en stress


Bewegen Gezond
11 juni 2017

5x yoga bij (lage) rugpijn


Brein
19 december 2016

3 levenslessen van Oprah Winfrey


Gezond Goed nieuws
11 april 2016

Goed nieuws voor nachtbrakers

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!