Zo zit je lekker in je huis

lekker in je huis

Je comfortabel in je huis voelen, staat bijna gelijk aan lekker in je vel zitten. Met deze tips voel je je helemaal senang in je eigen stulpje – en velletje.

1. Ruim elke dag op

Zorg dat je elke dag je rommel opruimt en je leefomgeving schoon en netjes houdt. Doe je dit niet, dan kan de positieve energie die door je huis stroomt (feng shui) blijven hangen en aan kracht verliezen.

2. Natuurmuur

Hang afbeeldingen van de natuur aan de wand. Een foto of schilderij van planten blijkt net zo rustgevend te werken als echte planten.

3. Zon in huis

Oranje is een verwarmende , opwekkende en sociale kleur. Hierdoor is de kleur perfect voor ruimtes waar je gesprekken voert met je familie en vrienden, zoals de woonkamer en eetkamer. Denk aan een oranje stoel of een mooi kleed.

4. Te koop

Een goede woning geeft je een goed gevoel van stabiliteit, veiligheid en zekerheid. Als aan deze basisvoorwaarden niet kan worden voldaan, wordt het tijd voor een andere inrichting. Of verhuizing.

5. Verlicht je deur

De voordeur speelt een belangrijke rol in de doorstroming van energie; die komt hier immers binnen. Om te zorgen dat energie vrij het huis kan binnenstromen, zorg je voor een verlichte deur en een opgeruimde gang.

Tekst: Lonneke Gillissen, beeld: Shutterstock

Wendy gezond

Meer tips om je comfortabel in je huis te voelen, zijn te vinden in WENDY nummer 10. Heb je het nummer gemist en wil je het nabestellen, kijk dan even hier.

Deel artikel

Lees ook


Stress
29 november 2016

Volg online de WENDY workshop Minder stress


Brein Gezond Goed nieuws
9 mei 2016

Vier elk succes(je)!


Bewegen
16 april 2017

Zo doe je simpel yoga tijdens je werk


Gezond Voeding
5 februari 2017

Zo maak je thee supergezond


Advies Body & Mind Brein Gezond
26 september 2016

Energetisch genezen: energie als medicijn


Advies Bewegen Body & Mind Gezond Liefde Opvoeding
7 september 2016

Yoga met je kind? Maak er een spel van

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!