25 jarig jubileum Boom Chicago: win 2 VIP-kaarten!

Afgelopen dinsdag 24 april lanceerden we de nieuwe WENDY bij Boom Chicago aan de Rozengracht te Amsterdam. Een prachtige locatie midden in het centrum van Amsterdam, waar je elke avond naar bijzondere shows kunt kijken. Boom Chigago bestaat dit jaar 25 jaar en wij mogen twee VIP-kaarten weggeven voor de premiere van de jubileumshow Bango!

Boom Chicago

25 jaar geleden lanceerden Boom Chicago het improvisatietheater bij het grote publiek in Nederland. In de loop der jaren heeft het theater miljoenen mensen aan het lachen gemaakt met hun verschillende theaterproducties. Tijdens dit jubileumjaar heeft het theater een meerdaags festival op de planning staan met artistieke events waar improvisatie en comedy natuurlijk niet kunnen ontbreken.

Boom Chicago is tevens de plek voor aanstormend talent. Vele internationale comedytalenten hebben al op de planken gestaan in het theater. Zo waren talkshowhost Seth Meyers en Oscar-winnaar Jordan Peele jarenlang te bewonderen. Of wat dacht je van de stem uit de bekende video: ‘The Netherlands Second’ van Arjen Lubach? De stem is van niemand minder dan Greg Shapiro, niet geheel een onbekende van Boom Chicago.

Aftrap

Een geheel nieuwe vorm van comedy zal te zien tijdens de premiere van de jubileumshow Bango! Een show onder begeleiding van een host. De interactie met de gasten in de zaal vormen de basis van de scènes. Samen met de muziek maakt dit de show compleet tot een swingende en gevatte comedyshow. Er zal veel worden geïmproviseerd tijdens de avond: de ideeën vanuit het publiek zijn de basis van de show.

2 VIP-kaarten voor de première

Wij mogen 2 VIP kaarten weggeven voor de première! Stuur een mailtje naar winactie@wendymultimedia.nl en vertel ons waarom jij bij de première wilt zijn!

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!