Oktober is woonmaand bij Xenos: zo maak jij je huis klaar om lekker te cocoonen

De herfst is in volle gang, de dagen worden korter, de bladeren vallen van de bomen en het weer maakt dat je het liefst lekker binnen blijft. Wat is er dan fijner dan je huis om te toveren tot een knusse oase waar je de regen trotseert met een goed boek en een warme kop thee? Xenos begrijpt dat als geen ander, en daarom is oktober dé woonmaand bij Xenos.

Funky Rebel: Laat je huis knallen met kleur

Ben jij diegene die geen genoeg kan krijgen van kleur, chaos en een beetje gekkigheid in huis? Dan is de Funky Rebel trend helemaal jouw ding. Denk aan knallende kleuren die je woonkamer direct opfleuren, vrolijke quotes die je humeur een boost geven en glimmende gadgets waar je niet omheen kunt. Deze trend is voor de durfallen onder ons, die hun huis niet schuwen voor een beetje flair. Heb je altijd al die discolampen willen hebben? Dit is je kans! En wat dacht je van een discogadget in de vorm van een hond? Ja, echt, waarom niet? Met Funky Rebel maak je van je huis een vrolijk en speels toevluchtsoord dat je elke dag weer met een glimlach betreedt.

Vintage Feeling: Nostalgische charme in een modern jasje

Ben jij iemand die houdt van een knipoog naar het verleden, met die heerlijke retro vibes en een eigentijdse twist? Dan is het Vintage Feeling assortiment van Xenos precies wat je nodig hebt. Deze stijl mixt het beste van vroeger met de flair van nu. Denk aan kussens met bloemenpatronen die herinneren aan de jaren ’70, elegante vazen die doen denken aan een tijd vol karakter en stijl, en unieke vondsten zoals kandelaars en beeldjes. Het is de perfecte manier om je huis te vullen met karakter en een eigenzinnige, nostalgische sfeer. En het mooiste? De items doen denken aan zorgvuldig geselecteerde antieke schatten, maar dan met een modern randje dat perfect past in een hedendaags interieur.

Warm Organic: Rust en balans met een stoere twist

Ben je meer van de zen-sfeer in huis, waar rust en natuurlijke materialen de boventoon voeren? Dan zul je helemaal weg zijn van Warm Organic. Deze trend draait om harmonie en comfort, met een kleurenpalet dat rechtstreeks uit een herfstbos lijkt te komen. Denk aan zachte stoffen waar je lekker in weg kunt kruipen, dikke ribstoffen voor een stoere uitstraling en grote ruitpatronen die een subtiele, maar opvallende touch geven. Hier geen felle kleuren of drukke patronen, maar wel een interieur dat voelt als een warme omhelzing op een regenachtige dag. Je huis wordt een plek waar je de buitenwereld even kunt vergeten, compleet met kaarsen en houtaccenten die zorgen voor een natuurlijke, knusse sfeer.

Ga voor die make-over!

Dus, ben je klaar om je huis een herfst-makeover te geven? Of je nu gaat voor het knalwerk van Funky Rebel, de nostalgische warmte van Vintage Feeling, of de serene sfeer van Warm Organic, bij Xenos vind je alles wat je nodig hebt om je huis helemaal in de juiste stemming te brengen. En laten we eerlijk zijn, wat is er leuker dan je huis omtoveren tot een plek waar je elke dag weer blij van wordt?

Nieuwsgierig? Bekijk snel de collecties via www.xenos.nl/woontrends en laat je inspireren!