favoriete beachclubs en restaurants

Wendy’s Choices voor By June: Wendy’s favoriete beachclubs en restaurants op Zakynthos

Ontdek Wendy’s tien favoriete beachclubs en restaurants op Zakynthos. Of je nu op zoek bent naar een relaxte middag aan het water of een sfeervol diner met uitzicht, deze hotspots zijn ideaal. Elke locatie biedt iets unieks met tenminste één gemeenschappelijke factor: een adembenemend uitzicht op het water.

Nobelos

Nobelos is een toprestaurant aan het water voor een speciaal avondje uit of een heerlijke lunch, met een prachtige setting en heerlijke gerechten van lokale producten. De gastvrije Nobelos familie ontvangt je met open armen en zorgt voor een geweldige service.

Utopia Resto 

Wat een aanrader is Utopia! Hier ga je heen voor het lekkerste eten in een elegante en romantische setting. De keuken is mediterraan met een moderne twist. Van eenvoudig streetfood tot creatieve voor- en hoofdgerechten en onweerstaanbare desserts. Echt een van onze favorieten!

Seacret Beach Club

Seacret Beach Club is een ideale plek voor strandliefhebbers. Hier geniet je van het fijne zand, kun je relaxen op luxe ligbedden en laat je je verrassen door heerlijke cocktails. Bestel je eten rechtstreeks aan je ligbed of neem plaats in het Boho-stijl restaurant voor een culinaire pauze.

Noe Beach Club 

Naar Noe Beach Club ga je voor Ibiza vibes op Zakynthos! Mooie setting, lekker eten, drankjes, en helemaal hip & happening. Tip van Wendy: boek vooraf voor eerste en tweede rij bedden.

Anadalis restaurant 

Bij Anadalis geniet je van een mooie setting aan het water, met uitzicht op de lichtjes van Zakynthos stad, en een gevoel alsof je op een houten dek van een boot zit. De kaart staat vol mediterrane gerechten.

Porto Kaminio Beach Bar 

Wil je relaxen op het (kiezel)strand combineren met traditioneel Grieks eten, dan ben je bij Porto Kaminio aan het juiste adres!

Hamsa Beach Bar

Hamsa Beach Bar is een geliefde hotspot aan zee met een sfeervolle setting, inclusief een eigen zwembad. Hier geniet je van diverse culinaire hoogstandjes zoals sushi, bagels, risotto en smoothiebowls. Ook voor een cocktailavond is dit een toplocatie.

Makai Beach Bar

Makai Beach Bar biedt mooie uitzichten met een relaxte sfeer. Je kunt er terecht voor cocktails, pasta’s, comfortabele loungestoelen, en om te luisteren naar live muziek of DJ-sets. 

Cave Damianos 

Voor een prachtige zonsondergang moet je aan de westkust zijn en bij Cave Damianos kun je heerlijk eten met verse ingrediënten op het Sunset Deck van het restaurant terwijl je de zon in de zee ziet zakken. 

Ladofanaro Fish restaurant

Ladofanaro Fish restaurant biedt verse visgerechten met uitzicht op zee. Geniet hier van goede prijzen en een warm welkom, perfect voor een ontspannen maaltijd, voor zowel lunch als diner.

By June focust zich vooral op verzorgde vakanties in kleinschalige accommodaties, weg van de drukte en op idyllische locaties. De vakanties zijn inclusief huurauto zodat jij tijdens je vakantie, in je eigen ritme, de omgeving kunt ontdekken. By June biedt vakanties op zonnige bestemmingen als Spanje, Portugal, Curaçao en Bonaire. En uiteraard Griekenland!