Winnen op woensdag: maak kans op een plaid van Alpaca Loca

Nu de zomer ten einde loopt, is het tijd om lekker op de bank te kruipen met een warme kop thee, een snack en je favoriete serie. Een plaid om je warm te houden mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Kijk jij al uit naar die knusse, gezellige dagen? Goed nieuws: deze week maak je kans op een plaid van Alpaca Loca om de koude dagen warm en comfortabel door te komen.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 1 x een native plaid t.w.v. €149,- en 1 x een effen plaid naar keuze t.w.v. €119,- weg.

Over Alpaca Loca

Alpaca Loca is een jong en innovatief label dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsproducten van alpacawol. De wol die gebruikt wordt voor de Alpaca Loca producten is afkomstig van alpaca’s uit Ecuador. De producten worden allemaal met de hand gemaakt in Ecuador door een community van wevers. Lieve, eerlijke en hardwerkende mensen, uit kleine bergdorpjes maken met een grote glimlach op hun gezicht dit superieure product. Al generaties lang beheersen deze mensen dit speciale ambacht. Het hele dorp draagt hun steentje bij aan het vervaardigen van jouw sjaal of plaid.

Meedoen?

Wil jij graag een native plaid of een effen plaid naar keuze winnen?

  • Volg @wendyonlinenl en @alpacaloca.shop
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een plaid wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.