Winnen op woensdag: maak kans op een 3-gangen diner of een afternoon tea in Hotel Okura Amsterdam

Of je nu een avond met je beste vriendinnen bijpraat, een warme kop thee drinkt met je moeder, of mooie verhalen deelt met je oma, er is niets leuker dan herinneringen maken. Daarom maak je deze week kans op een afternoon tea of een 3-gangen diner. Doe mee en wie weet geniet jij straks van een onvergetelijk diner of verzorgde afternoon tea met je dierbaren om je heen.

Wat kun je winnen?

Deze week verloten wij:

2 x een 3-gangen diner inclusief bijpassende wijnen voor twee personen bij Serre in Hotel Okura Amsterdam. Een elegant restaurant aan het water waar je de hele dag door van hoogstaande gerechten kunt genieten. Bekroond met een Bib Gourmand door Michelin, staat Serre garant voor een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Eenvoud op z'n best in een lichte, ontspannen setting.

2 x een compleet verzorgde afternoon tea voor twee personen. Ervaar de smaaksensatie van deze unieke afternoon tea bij Serre in Hotel Okura Amsterdam. Beschikbaar van donderdag tot en met zondag. Elk seizoen volledig vernieuwd, altijd met Japanse invloeden. De diverse verfijnde zoete en hartige gerechten worden in smaakvolle gangen gepresenteerd. Bij iedere gang wordt een bijpassende thee geschonken.

Over Hotel Okura Amsterdam

Het elegante restaurant Serre, in de luwte van Hotel Okura Amsterdam, biedt het perfecte decor voor een heerlijk ontbijt, goed glas wijn, een ontspannen lunch of een romantisch diner. In de zomer kunt u plaatsnemen op het zonovergoten terras aan het Amstelkanaal. Vanaf je tafel kijkt je uit over het schitterende water waar je de boten recht voor je ziet aanmeren. De ideale plek om op ieder moment van de dag even te ontsnappen aan de hectiek van de stad en te genieten van de zon, de rust en het uitzicht over het water.

Meedoen?

Wil jij graag een onvergetelijk 3-gangen diner of een compleet verzorgde afternoon tea winnen?

*Volg @wendyonlinenl en  @hotel_okura_amsterdam

*Like de post van deze winactie

*Laat ons weten of je een 3-gangen diner of afternoon tea wil winnen en waarom

*Tag de persoon met wie je graag langs zou willen komen

*Schrijf je in via onderstaand formulier

 

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.