Winnen op woensdag: maak kans op de haarproducten van de Moisture lijn van Björn Axén

Heb jij ook wel eens last van droog, pluizig haar? Door de juiste producten te gebruiken die je haar voeden en verzachten, zorg je voor gezond en glanzend haar. Kan jouw haar wel wat extra verzorging gebruiken? Doe dan mee aan onze winactie. Deze week maak je kans op de haarproducten van de Moisture lijn van Björn Axén.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 2 x een Moisture lijn (shampoo, conditioner, masker & serum) van Björn Axén t.w.v. €97,- weg.

De Moisture lijn bestaat uit vier voedende producten: het Moisture Hair & Scalp Serum, de Moisture Mask, Moisture Conditioner en Moisture Shampoo. Allemaal verrijkt met Hyaluronzuur en een geavanceerde technologie die uitdroging tegengaat, het haar voedt en verzacht, terwijl het glans en weelderige glorie biedt

Over Björn Axén

Björn Axén begon in 1963 een revolutie in de Scandinavische kapperswereld na zijn terugkeer uit Parijs. Zijn eerste salon in Stockholm, geïnspireerd door de leer van Monsieur Alexandre, trok de aandacht van het publiek en de Zweedse koninklijke familie. 60 jaar na de oprichting is het merk uitgegroeid tot het best verkopende haarverzorgingsmerk in Scandinavië, met een aanwezigheid op 16 internationale markten. Voor verschillende haar- en hoofdhuid uitdagingen maakt Björn Axén productlijnen, waarvan de uiterst hydraterende Moisture lijn een populaire favoriet is.

Meedoen?

Wil jij graag een Moisture lijn winnen?

*Volg @wendyonlinenl en  @bjornaxen

*Like de post van deze winactie

*Laat ons weten waarom jij de Moisture lijn wil winnen

*Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.