3 x tips voor de perfecte zorgeloze zomeravond

3 x tips voor de perfecte zorgeloze zomeravond

De temperaturen zijn hoog, je hebt de hele dag in de zon gelegen en er komen vanavond vrienden een hapje eten. Het zijn er maar weinig die dan nog zin hebben om in de keuken te gaan staan of om nog even snel de tuin op te knappen. Daarom hebben wij drie tips om het hoofd koel te houden, zodat je in een handomdraai de zwoele zomeravonden in je eigen tuin kunt beleven.

1. Een gezonde maaltijd in no time op tafel

Wat is er fijner dan een verse maaltijd op tafel zetten, zonder dat je zelf in de keuken hebt gestaan? Bij het bestellen van eten online wordt vaak gedacht aan frietjes of pizza, maar ook een gezonde en smaakvolle maaltijd kun je laten thuisbezorgen door Freasy.nl. Zo heb je altijd een goede optie in huis of in de vriezer, die ook nog eens met tien minuten op tafel staat. En die gewonnen tijd? Daar kun je een wijntje van drinken met jouw vriendinnen in de tuin.

Met de code Wendy10 krijg je €10,- welkomstkorting op jouw bestelling

 

2. Gezellige klets bij de vuurkorf

Een mooie tuin en lekker eten. Het enige dat nog mist zijn de goede gesprekken en de stomme grapjes bij de vuurkorf samen met jouw vriendinnen. Want naast dat een vuurkorf warmte brengt, zorgt het vaak ook voor een hoop sfeer en gezelligheid. Zet er een paar fijne loungestoelen omheen, trek een fles wijn open en geniet met elkaar. 

FRE_8427

3. Tussen het groen in eigen tuin

En toen was het ineens toch lekker buiten. Balen, want die tuin heeft echt nog een opknapbeurt nodig, voordat je je vrienden uit durft te nodigen. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor. Met een paar exotische planten – zoals oleander, agave of yucca van Directplant.nl – die je ook op Ibiza ziet, heb je binnen een korte tijd een vrolijke en groene tuin.

Tropischeplanten_Directplant[86]