Anne uit WENDY’s elftal: ‘Ik ben gezonder gaan leven door de DISQ’

Op 17 maart was de gezamenlijke kick off training van Wendy’s Elftal en inmiddels zijn ze al bijna 4 maanden maand hard in training. Hoe gaat het nu met ze? De komende maanden volgen wij de leden van Wendy’s elftal tot en met hun uiteindelijke doel: het behalen van de 10 km loop tijdens de Bridge to Bridge loop op 9 september in Arnhem. Deze week spraken wij met Anne. Anne is de nummer 9 van Wendy’s elftal en heeft een moeilijke periode achter de rug. In 2013 is ze gescheiden en het jaar daarop overleed de vader van haar 3 kinderen. Ze snoepte het verdriet weg en kwam 12 kilo’s aan. Deze kilo’s wil ze graag kwijt raken door middel van DISQ.

Toen Anne de oproep voor WENDY’s elftal zag verschijnen, wilde ze graag een kans wagen. Ze wil uiteraard fit worden, maar voor zichzelf ook een nare periode afsluiten. Anne heeft altijd voor andere mensen gezorgd en nu is het haar tijd. Ze gaat er helemaal voor!

Blessure

Het disqen gaat Anne goed af, alhoewel ze de afgelopen tijd even rustig aan heeft moeten doen. Zes weken lang kampte Anne namelijk met een blessure. Toch heeft ze na deze weken het disqen weer opgepakt. Ze merkt dat ze nu zelfs weer een stuk fitter is geworden.

Voeding

Anne heeft, net als veel andere vrouwen, al allerlei verschillende diëten gedaan. In deze voedingsschema’s let je heel veel op calorieën en eet je zo weinig mogelijk. ‘Ik moet toegeven dat ik de voeding in het begin wel lastig vond, maar nu gaat dat eigenlijk wel erg goed. In het voedingsplan van DISQ moeten we juist veel eten. Dat was wel even wennen.’

 

Happy & Healthy

Doordat Anne nu in Wendy’s elftal zit, is ze gezonder gaan leven. De 21 dagen challenge vond ze ook erg leuk om te doen. ‘Uiteindelijk heb ik drie keer in de week een halfuur gepakt. Voordat je het weet zijn de 10 minuten voorbij, het omkleden alleen al duurt bijna net zo lang als de 10 minuten DISQEN. Een half uur trainen vind ik makkelijker. Niet alleen Anne is fan geworden van het gezonde leven, ze heeft ook haar vriendin opgetrommeld om een DISQ aan te schaffen.

Wil jij ook fit de zomer in?

Wil jij net als Anne trainen met DISQ en je fitter, gezonder en gelukkiger voelen? Meld je dan aan voor WENDY’s DISQ Club. Met een WENDY’s DISQ Club Abonnement helpen de personal trainers jou om binnen een half jaar fitter en gezonder te worden. Klik hier voor het aanvragen van jouw kortingsvoucher met 25% korting.

Blok WENDY's Club

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!