Dit zijn de 5 meest inspirerende interieur-apps

Ben jij je huidige inrichting een beetje zat? Ga dan niet als een gek aan de slag, maar sta eerst even goed stil bij wat je nu eigenlijk wilt. De volgende apps kunnen je daar prima bij helpen. Ze geven je stuk voor stuk een enorme boost inspiratie en nieuwe inzichten.

1. LikeThat Decor and Furniture

dam-images-daily-2014-09-likethatdecor-like-that-decor-app-01-composite
Deze app zorgt ervoor dat je kunt shoppen via je telefoon. Zie jij een foto van een mooie bank die jij ook wel in de woonkamer zou willen hebben? Scan de foto met de app en je krijgt meteen een lijstje winkels. Nieuw meubilair uitzoeken was nog nooit zo makkelijk!

2. Niice

13f5663
Niice is een verzamelapp voor alles wat met interieur te maken heeft. Ben je toe aan een nieuwe inrichting? Doe dan inspiratie op en verzamel alles in één fijne app. Je kunt in Niice alles wat je maar tegenkomt op het wereldwijde web bundelen. Zo heb je altijd alles bij elkaar. Handig!

3. IKEA Catalogus

maxresdefault
Iedereen houdt van IKEA. Hoe fijn is dus dat deze Zweedse meubelzaak nu ook een app heeft. Hoef je niet de hele dag die dikke gids mee te sjouwen. Met deze creatieve app kun je kijken of een bepaald item past in jouw woonkamer. Ideaal, toch?

4. Design Sponge

14750606370_04d1fa2e71_o
Design*Sponge is de blog van de New Yorkse Grace Bonney. Dankzij deze app kun je nu de hele dag door artikelen lezen die te maken hebben met design en interieur. Ideaal voor als je nog wat inspiratie zoekt of twijfelt over een ander interieur. Ook vind je er talloze DIY’s die je kunt gebruiken om je inrichting op te leuken.

5. Color Capture

Color-picker-app
Color Capture is handig voor als je op zoek bent naar een nieuw kleurenpatroon in de woonkamer. Zie je een foto in een bepaalde kleur? Scan de afbeelding met de app en sta versteld! Deze app geeft je namelijk toegang tot 3300 kleuren. Op deze manier kun je in no-time een mooi kleurenschema samenstellen.

Deel artikel

Ook interessant

Apps & Tech Bewegen Gezond Lifestyle
6 september 2016

3 apps om fitter te worden

Gezond Goed nieuws Voeding
8 april 2016

Anti-jojo-effect met peulvruchten

Gezond Stress
17 juli 2017

Relaxed op vakantie? 3x zo doe je dat…

Brein
22 februari 2017

Begin je dag met power posing voor meer geluk

Body & Mind Brein Gezond
15 oktober 2016

Zo krijg jij ook een sterke persoonlijkheid

Brein Gezond
3 juli 2017

6x de handigste meditatie-apps van het moment

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!