Begin het voorjaar goed met deze unieke zonnebril!

Nu het voorjaar van start is gegaan en de zon zich steeds meer laat zien, is een mooie zonnebril onmisbaar! Het beschermt niet alleen je ogen tegen de felle zon, maar geeft ook een statement aan je outfit. Speciaal voor dit seizoen lanceert W Amsterdam in samenwerking met designer Aari Bostroem twee unieke zonnebrillen voor zowel mannen als vrouwen. Wij mogen je alvast een sneak peak geven!

AARI.BOSTROEM en W Amsterdam werken samen

Wij vinden het erg tof dat hotel W Amsterdam en Designer Aari Bostroem hun krachten bundelen. Hoe origineel? De brillen die ontworpen zijn, worden vernoemd naar de unieke gebouwen waarin het hotel gevestigd is.

Over de monturen

DeMetropolitan zonnebrillen, geïnspireerd op het iconische aviator model zijn handgemaakt van een metalen montuur. Zo is de Metropolitan BANK glanzend goudkleurig metaal, met diepzwarte acetaat details en gouden spiegelglazen. De Metropolitan EXCHANGE is geïnspireerd op het state-of-the-art design van het voormalig PTT-kantoor, waar de spiegelende gevel het uitzicht over de stad reflecteert. Het glanzende, zilverkleurige metalen montuur is gecombineerd met transparante, grijze acetaat accenten en zwart verlopende glazen.

Award

De zonnebrillen zijn niet voor niets populair! In oktober 2017 won Aari Bostroem met het Metropolitan-ontwerp  een Silmo d’Or award in de categorie ‘trend zonnebrillen’ tijdens de internationale eyewear-beurs SILMO in Parijs.

Wil jij nu ook zo’n gave bril bemachtigen? De zonnebrillen zijn vanaf 24 mei verkrijgbaar in het hotel en bij conceptstore X BANK. Wist je dat X BANK onderdeel is van W Amsterdam en gevestigd in het BANK-gebouw van W aan de Spuistraat?

Deel artikel

Ook interessant

Brein Gezond Liefde Lifestyle Vrijheid & balans
24 december 2018

Met deze 5 tips word je liever voor jezelf!

Voeding
28 februari 2018

Maak het zelf: zwarte bonen burger

Gezond Voeding Wendy's Elftal
29 april 2018

Asperges met scrambled eggs en zalm van Luuk uit Wendy’s elftal

Gezond Voeding
27 januari 2019

Your Meal Planners: deze zoete aardappelspread wil je proeven!

Bewegen Gezond
11 februari 2018

Hup, die (yoga)mat op!

Gezond Voeding
6 december 2018

Samen smullen met Maza: Liefde voor familie en de wereld

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!