Dit zijn de beste kapsels voor tijdens het sporten

Dat je je haar het beste vast kan doen als je gaat sporten, weet je natuurlijk al. Maar het is ook weleens leuk om er écht werk van te maken. Wendy Online zet zes ideale kapsels voor tijdens het sporten op een rij.

1. Vlechtjes

kapsels-sport-5Het is even oefenen, maar als je eenmaal kunt invlechten, wil je niet meer anders. Deze lieve vlechtjes zijn ideaal voor tijdens het sporten, want al je haar blijft uit je gezicht. Als je het goed doet, zit je haar mooi strak naar achteren en heb je geen last meer van losse haren die tijdens je favoriete work-out aan je bezwete voorhoofd blijven plakken.

2. Warrige knot

kapsels-sporten-6De messy bun, zoals deze populaire knot ook wel wordt genoemd, is ideaal voor tijdens het sporten. Je hebt geen spiegel nodig en kunt zo een knot in je haar draaien. Je hoeft het niet eens te borstelen, want deze knot hoort rommelig te zijn. Bovendien blijft ‘ie toch niet mooi zitten tijdens het sporten. Ideaal voor als je geen tijd hebt, maar toch iets leuks met je haar wilt doen.

3. Haarband

kapsels-sporten-8Wil je toch het liefst je haar los laten hangen, maar heb je ook geen zin in al die haren in je gezicht? Zoek dan een leuke haarband uit die je look compleet maakt. Wij raden aan om een leuk bandje in de kleuren van je sportkleding te kiezen. Zo zie je er niet alleen leuk uit, maar zijn ook meteen je haren uit je gezicht.

4. Opgestoken

kapsels-sporten-7Heb je meer tijd en wil je die tijd vrijmaken om aan je haar te besteden? Ga dan voor een opgestoken kapsel. Vlecht je haar aan de zijkant vast en zet het met speldjes vast aan de achterkant. Zo is niet alleen je haar uit je gezicht, maar heb je ze ook niet in je rug en nek plakken.

5. Paardenstaart met een twist

kapsels-sporten-9Ben je nog steeds fan van de paardenstaart, maar wil je toch een keer wat anders? Koop eens een zakje doorzichtige elastiekjes en plaats die door je staart heen. Op deze manier heb je een leuk effect en een prima sportkapsel. Laat die work-outs maar komen!

6. De visgraatvlecht

kapsels-sporten-10Favoriet op de redactie: de visgraatvlecht. Het is even oefenen, maar als je deze vlecht eenmaal onder controle hebt, heb je er zolang plezier van. Het zit lekker, ziet er mooi uit en blijft nonchalant. Een prima manier om je uurtje sporten te beginnen.

Genoeg kapsels om uit te proberen, toch? Even oefenen, maar dan heb je een mooi resultaat!

Zoek je nog fijne nummers om op te sporten? Lees dan dit artikel over de allerbeste nummers voor tijdens je work-out.

Beeld: We Heart It
Deel artikel

Ook interessant

Body & Mind Brein Gezond
16 oktober 2016

7 snelle tips om direct gelukkiger te worden

Bewegen Gezond
27 februari 2018

Gaan duurtraining en krachttraining samen of niet?

Advies Gezond Lifestyle
8 augustus 2016

Ook zo'n last van muggen? 7 tips tegen jeuk

Gezond Voeding
31 juli 2017

Waarom we het zo moeilijk vinden om op maandag gezond te leven

Body & Mind Gezond Lifestyle
13 oktober 2016

Stoppen met roken: deze keer gaat het mij lukken!

Gezond Stress
19 februari 2018

Waarom willen we zo graag applaus van anderen?

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!