Bijkomen van Koningsdag (en nacht) …

Nu ons Koningsavontuur er bijna op zit, hebben we een vol gevoel van al het (ongezonde) eten en drinken, en een leeg gevoel in de portemonnee. Wij helpen je bij het herstellen!

 

shutterstock_362884592

 

Om je te helpen, zetten we hier wat beauty- en health-tips op een rij. Deze tips komen uit WENDY #6. Meer tips? Haal het blad snel in huis, het ligt nu nog in de winkel!

 

Verhoog je food-IQ

Omega 3-vetzuren, vitamine D en vitamine B-complex zijn nodig voor een gezond brein en zenuwstelsel. Steeds meer studies laten zien dat ze ook je humeur verbeteren. En dat humeur kan ons nog wel eens in de steek laten op de donderdag na een zware koningsdag!

 

Kom in actie

Begin je ochtend met tien minuten bewegen. Zo activeer je je bloedsomloop en maak je gelukshormonen aan. Sporten in de buitenlucht is nog beter. En na een ochtendje sporten krijg je zo weer helemaal zin in je werkdag, mocht je geen vrij hebben …

 

Een groene douche

Een bezoek aan de duurzame supermarktketen Marqt (met inmiddels al vijftien filialen in het land) is een waar feestje. Nieuw en heerlijk is hun eigen lijn verzorgingsproducten. De serie bestaat uit onder andere zeep, douchegel en shampoo zonder mileubelastende palmolie en minerale olie. Puur natuur dus. En minstens zo belangrijk: het ruikt goddelijk. Het leukste is nog: voor Marqt zijn de prijzen van dit lekkers zeer bescheiden. Al vanaf drie euro, wel zo fijn na die lege portemonnee.

 

Lees hier waar Wendy nog meer energie van krijgt!

 

Tekst: Astrid Theunissen

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!