Geluksboeken voor je eigen droombibliotheek

In de loop van der jaren zijn er een aantal mooie boeken uitgebracht, die jou helpen om je eigen geluk te vinden. Wij hebben een aantal van deze boeken hieronder uitgelicht.

Gelukkig zijn moet je durven

Angst, je zorgen maken, een schuldgevoel hebben en de lat hoog leggen; dit zijn allemaal saboteurs die jouw geluk in de weg zitten. Ze geven je het gevoel dat het allemaal zinloos is, dat je nooit goed genoeg bent en dat het altijd en allemaal jouw schuld is.

Gelukkig zijn moet je durven

In haar boek Gelukkig zijn moet je durven laat Rosalinde je zien hoe je kunt leren de confrontatie aan te gaan. En dat is iets wat je moet durven. In het boek geeft ze veel voorbeelden van situaties waar je troost uit kunt putten en helpt ze je het hogere doel in je leven te vinden. Dit boek onderscheidt zich van andere spirituele boeken dankzij de praktische inzichten die vervlochten zijn met persoonlijke verhalen waarin iedereen zich in zal kunnen herkennen.

Retreat yourself

Retreat yourself

In dit warm vormgegeven boek, dat er uitziet als een retreat in een exotisch oord, krijg je middelen aangereikt die je kunt gebruiken om vanuit huis dichter bij je eigen kern te komen. Je leert om goed voor jezelf te zorgen en meer naar je hart te luisteren, zonder dat je daarvoor in het vliegtuig hoeft te stappen.

Balans

Balans

Goedele Leyssen werkte jarenlang als beauty-, health- en wellnessjournaliste voor het maandblad ‘Feeling’. Toen ze Kundalini Yoga ontdekte, besloot ze haar leven om te gooien. In haar boek Balans deelt ze haar inzichten en tips om je hoofd koel en je leven in evenwicht te houden. Je hoeft dit boek niet van a tot z te lezen, maar kun je er zelf uit halen wat je aanspreekt of wat je op dat moment nodig hebt. Een boek om altijd binnen handbereik te hebben.

Ik wil rust

Ik wil rust

Hoor jij ze ook? Die stemmetje die roepen “Ik Wil Rust!”. En dat je dan gewoon weer doorgaat met multitasken? Dat eigenlijk “rust nemen” al voelt als een taak op zich? Met dit boekje krijg je aanwijzingen om ruimte te maken voor jezelf en om pauzes te creëren in de hectiek van alledag. En dat alles ook nog eens in een schitterend vormgegeven en handzaam boekje.

Geluk. The world book of happiness

Geluk

Een bijzonder boek over jeugd, genetica, toeval en vrije wil. Over humor, pijn en verdriet. Over kiezen, familie, relaties en vrienden. 100 topexperts in de positieve psychologie, van IJsland tot Zuid-Afrika en van China tot Australië, delen de kennis die zij bezitten over geluk.  Prachtige illustraties uit alle hoeken van de wereld en een moderne grafische vormgeving maken van dit geheel een boek dat ook het hart zal aanspreken. Een waardevol cadeau!

 

Janneke Siebelink groeide op in een huis vol verhalen. De letters dansten door het huis, van de muren droop de inkt. Haar liefde werd gevoed door de verhalen die haar moeder haar voorlas in bed en die ze later zelf las in boeken van Roald Dahl en Tonke Dragt. Ze studeerde aan de Frederik Muller Academie om te leren hoe je boeken drukt, bindt en verspreidt en ging vervolgens bij verschillende uitgeverijen aan het werk om nu bij bol.com als Redacteur Boeken bij de grootste boekwinkel van Nederland te doen wat ze het allerliefste doet: inspireren en auteurs en lezers verbinden op haar eigen pagina. Voor Wendy zoekt Janneke met liefde naar boeken die jou geluk brengen, je het leven even doen vergeten of juist extra laten sprankelen.

Lees ook:
Voor alle moeders
Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!