Complimentjes

Zo makkelijk is het om lief voor elkaar te zijn…

Een compliment geven, hoe vaak doen wij dit eigenlijk? Bij WENDY kwamen we in contact met de dames van het complimentenspel. Dit is een bijzonder spel waarin mensen worden aangespoord om elkaar een compliment te geven. Een compliment is een positief teken van aandacht, erkenning en bevestiging. Door iemand een compliment te geven, zorg je er op een simpele en effectieve manier voor dat iemand zich gezien en gewaardeerd voelt. Dit spel bracht ons op een idee.

Deel deze mooie complimenten!

Iedere vrijdag plaatsen wij een compliment op onze Instagram en Facebook, zodat jij dit complimentje weer met iemand kunt delen. Geef het compliment door aan iemand waarvan jij vindt dat diegene dat verdient! Tag diegene in het bericht en of vertel iemand waarom hij/zij dit compliment verdient. Niks moet, alles mag. Maar zal de wereld niet een stuk mooier zijn als jij een ander op een simpele manier een goed gevoel kunt geven?

Complimenten

View this post on Instagram

Is het niet tijd om elkaar wat vaker een compliment te geven?! Doe met ons mee en geef deze complimenten uit het @complimentenspel door! Tag degene aan wie jij dit complimentje graag wilt geven. Elke week delen wij weer een nieuwe! #complimentenspel #liefvoorelkaar #deliefstemaandšŸ˜

A post shared by WENDY (@wendyonlinenl) on