Daniëlle wordt fit en energiek met DISQ week 2

De lancering van WENDY’s Elftal en Club, is op dit moment hot & happening. Natuurlijk kunnen wij als WENDY redactie niet achterblijven. Samen gaan wij de 21 dagen challenge aan. Elke dinsdagmiddag krijgen wij een verzorgde training van de jongens van de DISQ. Daarnaast is het de bedoeling dat je thuis elke dag 10 minuten de oefeningen uitvoert. Vooraf heeft iedereen een persoonlijk doel bepaald om zo aan het einde van de rit verbetering te zien of te voelen. Tijdens deze challenge zullen adjunct Rosa en stagiare Daniëlle hun ervaringen met jullie delen. Rosa zal elke maandag hier verslag van uitbrengen en Daniëlle doet dit op de vrijdag. De twee dames hebben allebei een ander doel. Rosa wil ‘afvallen’ en Daniëlle gaat voor het doel fitter worden.

 

Hoe week twee is verlopen

Wow, de tweede week van de challenge zit er alweer bijna op! Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze week lastiger vond dan vorige week. Ik was laat thuis, moest nog van alles doen en dan was de dag alweer om. ( Yep, hectisch leven van een student die op kamers zit ). Toch is het me gelukt! ‘s Avonds schoof ik de DISQ om mijn middel en kon het trainen beginnen! 10 minuten zijn gelukkig niet lang, sterker nog als je bezig bent vliegen de minuutjes voorbij. Met muziek van Martin Garrix op de achtergrond en DISQ trainer Robert op mijn computerscherm, heb ik heel wat oefeningen uitgevoerd.

 

Mijn persoonlijke doel

Iedereen binnen het WENDY-team heeft een persoonlijk doel. Ik ook! Zoals je al weet wil ik graag in de 21 dagen challenge fitter worden. Op dit moment volg ik op dinsdag de DISQ training op de redactie, sport ik iedere dag 10 minuten en ga ik samen braaf met mijn zusje op vrijdag naar de sportschool. Yes, ik mag best trots zijn op mezelf. Ik merk namelijk al resultaat. Het mag dan wel geen totale make-over zijn, maar ik bruis van de energie! Voordat ik meedeed aan de challenge was ik namelijk na een intensief uurtje sporten ook wel echt klaar met het woord ”sporten”. Super leuk om te zien dat iedere dag goed bewegen toch heel belangrijk voor je is!

 

Trainen in de buitenlucht

De workout van afgelopen dinsdag was trouwens super gaaf! Voorgaande trainingen voerden we de workout binnen uit en deze keer gingen we naar buiten. Heerlijk om zo in de buitenlucht te sporten! Hilarisch trouwens, half Amsterdam zag hoe de WENDY-redactie met zwetende oksels de workout uitvoerde. Zodra moedernatuur weer ruimte geeft voor de lente, ga ik zeker weten vaker buiten trainen met de DISQ.

Deel artikel

Ook interessant

Bewegen Body & Mind DISQ Challenge Gezond Healthy
19 mei 2019

Week 3 van WENDY’s DISQ Club challenge: ‘Ik ben flink wat kilo’s kwijt’

Bewegen
19 april 2017

Welke fiets workout past bij jou?

Gezond Liefde Lifestyle Relatie
14 oktober 2017

Waarom we juist wel seks moeten hebben

Gezond Stress Voeding
13 augustus 2018

Dit zijn de 6 beste voedingsmiddelen tegen stress

Bewegen DISQ Challenge Gezond
30 mei 2018

Claudia uit Wendy’s Elftal: ‘Ik ben heel bewust met eten en sporten bezig’

Brein Gezond Liefde Lifestyle Vrijheid & balans
24 december 2018

Met deze 5 tips word je liever voor jezelf!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!