De mooiste vaderdagverhalen

Gisteren stond helemaal in het teken van alle lieve en stoere papa’s. Elke man die papa is of een rol als vaderfiguur vervult werd bij menig Nederlander in het zonnetje gezet. De mooiste knutsels en cadeautjes werden er uit de kast gehaald en met heel Nederland op social gedeeld.  Maar hoe vierden de bekende Nederlanders vaderdag?

Onze Nicolette vierde gewoon een weekje eerder vaderdag! #kangewoon

De koningin van de lekkerste baksels deelde een heel mooi verhaal over haar papa.. We hebben het natuurlijk over onze kokkin Miljuschka:

Het is vandaag vaderdag. Ik heb lang getwijfeld dit te schrijven. Maar dit is mijn persoonlijke pagina en ik zie de hele dag prachtige foto’s voorbij komen van vaders. Dus ik stel me kwetsbaarder op dan ooit. Dit is een normale terug komende dag voor velen. Door deze dag voel ik me wel altijd anders. Ik zie mijn vader al bijna 20 jaar niet meer. De situatie is gelopen zoals ie is gelopen en ik heb er in principe vrede mee. Maar ik geloof er heilig in dat een kind moet zien waar hij of zij vandaan komt via iemand die een vader en moederrol heeft. Een kind moet zich kunnen spiegelen aan twee verschillende meningen, zienswijzes. De zaal in kijken bij een eindtoneelstuk en twee trotse blikken zien. Bedenk maar eens wat je wel met je moeder deed en niet met je vader. Ze vormen je beide op een andere manier. Ik heb gelukkig een sterke moeder die me het gevoel heeft gegeven er 200% voor me te zijn. Toch merk ik dat mijn keuzes en zelfvertrouwen minder sterk zijn dan vrienden die beiden ouders hadden. We leven in een tijd waar scheiden schering en inslag is. Ik weet dat het soms moeilijk is om het te laten werken tussen ex-partners maar als ouder moet je je altijd volledig inzetten om de schade voor de kids te beperken. Het gaat niet om ons de ouders maar het kind. Ik ben trots op het feit dat mijn kids worden geliefd door hun ouders en stiefouders ondanks dat het niet altijd makkelijk is. Dus vandaag hef ik het glas voor iedereen die zijn verantwoording neemt voor kinderen door er voor ze zijn, ze het gevoel te geven dat ze het waard zijn. Voor de vaders, alleenstaande moeders, stiefvaders, pleegouders en iedereen die zorgt. Lets nourish the future😘

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on

Vaderdag op z’n Fries:

Fijne heitedei leave heit ♥️ #fathersday

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Hoe leuk! Johnny zijn eerste papadag:

De mooiste tekening voor papa Guus:

💙

A post shared by Guus Meeuwis (@guus.meeuwis) on

Het mooiste cadeau voor vaderdag: ‘Pinkpop!

Powervrouw Rosanna Kluivert die schittert in ons zomernummer ‘Islands in the Sun’ met haar lieve paps:

Omdat iedereen zijn papa’s stem wil horen:

Vandaag wil ik nog even je stem horen! #vaderdag #papa #lafestadelpapà

A post shared by Marco Borsato (@borsato) on

Deel artikel

Ook interessant

Gezond Voeding
21 oktober 2017

Houdt een appel eten de dokter op afstand?

Gezond Voeding
17 januari 2019

Recept van Donna Hay: gekruide vanillekoekjes

Stress
15 november 2016

Hoe overleef je als introvert een kantoor vol extroverten?

Voeding
26 maart 2018

Dit is waarom bladgroente goed is tegen stress

Gezond Stress
21 juni 2018

Monic Hendrickx gaat op yogareis

Advies Brein Do It Yourself Gezond
25 augustus 2016

5 tips om in slaap te komen tijdens een hittegolf

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!