Diep geraakt: ‘Het verhaal van Rico Verhoeven’

Kickbokser Rico Verhoeven (28) had een heftige jeugd. Zijn moeder was er niet, zijn vader voedde hem met harde hand op. Rico zette het om in kracht en dat maakte hem tot een wereldkampioen.

Het levensverhaal van Rico Verhoeven is te lezen in zijn boek Rico. Ook heeft hij The Winners Workout gelanceerd, een tness-app met Rico’s trainingsmethode en voedingstips, waardoor je weer lekker in je vel komt te zitten.

Thuissituatie

‘Ik heb tot mijn zesde bij mijn moeder gewoond, die eigenlijk drukker met zichzelf was dan met mij en m’n halfzus. Ze had een drankprobleem waardoor ze niet in staat was goed voor ons te zorgen. Op een gegeven moment heeft ze gezegd: “Ga maar naar je vader”, wat natuurlijk heel heftig is, maar op die leeftijd weet je niet beter. Vanaf dat moment ging ik nog maar eens in de twee weken naar haar toe. In die weekenden was ze vaak weg of zei ze dat ze op een bepaalde tijd thuiskwam en was ze er weer niet. Dan ging ik bellen van: “Hé, je zou toch zo laat thuis zijn voor het eten?”, maar dan zat ze in de kroeg.”

Benieuwd naar de rest van het interview? Lees het artikel op bladzijde 40 in de nieuwe WENDY magazine 

Abonnement op WENDY Magazine:

Dit artikel is afkomstig uit WENDY, de ’Somebody’s watching you’ editie. De editie ligt in de winkel van 25 april t/m 12 juni. Wil je niets meer missen van WENDY? Neem een abonnement. Je kunt nu kiezen uit één van deze abonnementen. 

 

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!