De Wijnpaal: Show your wine bottle

Ben je dol op wijn en heb je altijd een voorraadje in huis voor een spontane borrel? Dan is de Wijnpaal iets voor jou. Met dit op maat gemaakte wijnmeubel bewaar je je wijn handig én haal je direct een uniek designstuk in huis. 

Je eigen prachtexemplaar

Hoe vaak heb je een mooie fles wijn weten te bemachtigen, maar staat deze uit het zicht en kan niemand dit prachtexemplaar bewonderen? Een standaard wijnrek is volgens ons passé en elke reden om je wijnflessen te showen is een geldige. Jouw wijnflessen verdienen een prominente plaats in je interieur.

Met de uitvinding van de wijnpaal krijgen jouw wijnflessen deze prominente plaats. Naast dat een standaard wijnrek passé en niet praktisch is, biedt de wijnpaal meer ruimte in de kamer en een echt ‘wow’ effect. Nu je helemaal in de ban bent van de wijnpaal is de vraag hoe je dit prachtexemplaar in huis krijgt. Allereerst, is het van belang dat je de hoogte tussen vloer en plafond nauwkeurig opmeet. Alleen zo kan jouw eigen wijnpaal precies op maat gemaakt worden. De wijnpaal wordt namelijk blind gemonteerd en biedt plaats aan 20 flessen.

Gemiddeld duurt het 5 tot 20 werkdagen voordat jouw wijnpaal in huis is. Tot die tijd kun je de mooiste wijnflessen verzamelen voor je collectie 😉

Deel artikel

Ook interessant

Brein Gezond Lifestyle Stress Vrijheid & balans
19 juli 2018

5 tips voor een zelfverzekerd dagje strand

Bewegen Gezond
16 augustus 2017

De 5 bekendste vormen van yoga en wat ze voor je doen

Stress
19 maart 2018

Stress geeft je superkrachten, maar soms even niet

Bewegen Gezond
27 februari 2018

Gaan duurtraining en krachttraining samen of niet?

Bewegen DISQ Challenge Gezond
6 juni 2018

Hedwig uit Wendy’s Elftal: ‘Ik ben nu in totaal 13 kilo kwijt’

Stress
23 februari 2017

Ben jij een perfectionist? Doe de test!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!