Glennis Grace krijgt staande ovatie tijdens halve finale

Vannacht was het eindelijk zover, de halve finale van America’s Got Talent. Glennis heeft zoals altijd weer gestreden om hogerop te komen, ze zong het nummer ‘This Womans Work’ van Kate Bush, en hoe!

Het optreden

Vanacht zong Glennis Grace in de halve finale en dit werd geweldig ontvangen door het publiek en de jury. Het publiek gaf haar een staande ovatie en de meeste juryleden kwamen niet veder dan “yes , yes yes!” Simon Cowell vond het in zijn ogen zelfs het beste optreden van de avond! Alles klopte, het nummer en natuurlijk haar prachtige outfit, zoals beloofd zat er wat glitter in.

In spanning afwachten

Dit ziet er uiteraard heel goed uit voor Glennis. Maar tot vannacht zit ook zij in spanning, want in de nacht van woensdag op donderdagavond wordt pas bekend gemaakt wie er echt door is naar de finale. Wij zijn natuurlijk heel benieuwd, maar hebben er volle vertrouwen in dat wij Glennis kunnen zien schitteren in de finale op 18 september. Wat denken jullie?

Of Glennis wint of niet, wij zijn natuurlijk al hartstikke trots op het resultaat tot nu toe! Of zij in de finale komt? Je leest het hier op Wendyonline.nl

Foto: America’s Got Talent
Deel artikel

Ook interessant

Gezond Lifestyle
27 november 2016

Zo zit je lekker in je huis

Voeding
30 december 2018

Dit is hét oliebollenrecept van Robèrt van Beckhoven!

Bewegen Gezond
4 juni 2017

Vaak last van knakkende knieën? Dit is wat het betekent…

Bewegen Gezond
31 maart 2018

Wendy wordt uitgedaagd voor een potje RaceRunning

Bewegen Gezond
23 oktober 2017

Stop met afvallen: word fit!

Bewegen Gezond Lifestyle
10 januari 2018

Familie yoga? Deze drie vrouwen doen het!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!