Deze Japanse influencer-oma (90) kan niet stoppen met het maken van grappige selfies

Goede dosis humor en zelfspot houden deze hippe oma jong. In combinatie met haar Japanse levensstijl is ze nog verbazingwekkend vitaal. Kimiko Nishimoto (90) kreeg op haar tweeënzeventigste een cursus fotografie van haar oudste zoon (die toevallig art-director is), waarna ze niet meer te stoppen was met het maken van selfies en foto’s. En haar 216k volgers op Instagram kunnen regelmatig genieten van haar komische kiekjes. 

Kimiko Nishimoto

De 90-jarige amateur fotograaf had voor haar 72e nog niet veel met fotografie te maken gehad. Ze zegt zelf dat ze daarvoor amper een camera had aangeraakt. Sindsdien fotografeert ze gepassioneerd, bewerkt ze zelf haar beelden en is haar werk te bewonderen tijdens meerdere tentoonstellingen. Op Instagram begon Kimiko met het plaatsen van selfies en binnen no time had ze duizenden volgers. Bekijk de Instagram van Kimiko hier. Wij maakten een kleine selectie van haar posts.

Wil je nog meer ‘Golden Oldies’ en hun geheim van zo lang mogelijk jong blijven zien? Bekijk hier het 61-jarige model Yazmeenah Rossi, yoga-docente Tao Porchon-Lynch (100), instagram-ster Baddie Winkle (90) en Oma Miep (84).

Deel artikel

Ook interessant

Bewegen Gezond
3 februari 2018

Column Manon: Sportkleding, legging, knuffelpak? Héérlijk!

Bewegen Gezond
25 januari 2018

De eerste winnares van Wendy’s elftal is bekend

Gezond
15 februari 2017

Wat zegt onze huid over onze gezondheid?

Brein Gezond
20 maart 2018

Negen op de tien Nederlanders noemen zichzelf gelukkig

Advertorial Liefde Lifestyle Opvoeding Voeding Vrijheid & balans
14 maart 2019

5 redenen waarom jij een Quooker wil

Bewegen Gezond Lifestyle Vrijheid & balans
29 januari 2019

Zo motiveer je jezelf om te gaan sporten!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!