Moederdag Winweek: 3×2 eersterangskaartjes voor SKY t.w.v. € 69 per stuk

winacrie oranjeMooier kunnen we je Moederdag niet maken: deze week verloot Wendy Online elke dag prachtige cadeaus. Win je? Dan heb je je cadeau op tijd in huis om op Moederdag aan je moeder te geven. Het Moederdag Winweek-cadeau van vandaag: 3×2 eersterangskaartjes voor de musical SKY ter waarde van € 414 (€ 69 per stuk)!

 

Robin de Levita, John Ewbank en Marco Borsato presenteren de nieuwe Nederlandse musical SKY in Theater Amsterdam, première zondag 3 april 2016 met Lisse Knaapen (Sky Nieuwman), Roben Mitchell (Robbie), Lone van Roosendaal (Julie Nieuwman), Matteo van der Grijn (Edward Nieuwman), Daisy Duin (Cynthia), Eva Van der Gucht (Betty Steeven), Joel de Tombe (Nick Winter) en Boy Ooteman (Dr. Cals)

De musical SKY met o.a. Lisse Knaapen (Sky Nieuwman)

 

Je hebt vast al over de bijzondere musical SKY gehoord. En wat is er nou leuker om je moeder hiernaartoe te nemen. Als je deze kaartjes wint, kun je samen met haar zaterdagavond 28 mei 2016 om 20 uur naar de 3D-musical SKY!

2016-04-22 (5)

Het verhaal

SKY

gaat over een tienermeisje dat een bijzonder moeilijke tijd doormaakt. Thuis voelt zij zich niet begrepen en op school wordt zij gepest. Ze kan nergens terecht en in een moment van pure wanhoop komt ze in aanraking met drugs … Ze raakt in een coma en begint een wonderlijke ontdekkingsreis door haar eigen droomwereld. Gevangen tussen droom en werkelijkheid leert ze haar leven in een ander perspectief te zien en moet ze vechten om haar kracht en zelfvertrouwen hervinden.

SKY is een musical voor iedereen. De aanstekelijke popmusical bevat hits en nieuwe nummers van John Ewbank en Marco Borsato. Het is een musical voor een breed publiek met humor, 3D-spektakel, meeslepende (pop)muziek en opzwepende choreografie onder leiding van Keone en Mariel Madrid.

Marco Borsato, John Ewbank en Robin de Levita, de producenten van SKY, de nieuwe 3D-musical . Foto Mario Nap.

Marco Borsato, John Ewbank en Robin de Levita, de producenten van SKY, de nieuwe 3D-musical . Foto Mario Nap.

 

Hoofdrollen

Naast hoofdrolspeelster Lisse Knaapen (Sky) is Roben Mitchell (Baantjer LIVE-2) te zien als Howie, de beste vriend van Sky. Musical Award-winnares Lone van Roosendaal (Heerlijk duurt het langst) en Matteo van der Grijn (Soldaat van Oranje) zijn te zien als Julia en Edward Nieuwman, de ouders van Sky. Daarnaast speelt Eva van der Gucht (S1ngle) Sky’s conrector Betty Stevens. Joël de Tombe (Flikken Maastricht), Daisy Duin (Grease) en Boy Ooteman (Bureau Raampoort) zijn te zien in grote bijrollen.

2016-04-22 (6)

3D

De Levita en Ewbank werken al jaren samen aan de ontwikkeling van SKY. De laatste vijf jaar ontwikkelden zij samen met het bedrijf Platige Image een 3D-projectietechniek voor het theater. Voor SKY is daarom Theater Amsterdam deels opnieuw ingericht.

2016-04-22 (7)

Wil je winnen?

We verloten 3 x 2 eersterangkaarten t.w.v. € 69 per stuk. Wil je er 2 winnen? Hou dan sowieso zaterdag 28 mei. De voorstelling begint om 20 uur! Mail je naam en je eigen adresgegevens naar winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. ‘SKY musical’. Je hoort uiterlijk 4 mei of je de kaartjes hebt gewonnen (niet gewonnen? Dan krijg je geen e-mail). De kaarten worden vóór Moederdag verstuurd, zodat je het bijzondere cadeau op de dag zelf kunt geven. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De entreekaartjes staan alleen op die datum; de datum voor de winnende kaartjes kan helaas NIET worden veranderd.

Heb je niet gewonnen? Dan kun je ook zelf entreekaarten bestellen. Kaarten zijn verkrijgbaar van € 25 tot € 79 (exclusief reserveringskosten). Kijk op www.theateramsterdam.nl of bel 0900-0322 (€ 0,45 c/pm).

 

De hele week volgen nog meer mooie winacties, dus hou onze website goed in de gaten! Want misschien kun jij je moeder wel met een dit óf een ander prachtig cadeau verrassenJe mag je (moeder) voor elk cadeau inschrijven. Had je bijvoorbeeld deze sieraden-winactie al gezien?

Beeld: Deen van Meer

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!