Omdat het Nationale Pannenkoekendag is: win een pannenkoekpakket!

Vrijdag 24 maart is het Nationale Pannenkoekdag! Op deze dag gaan leerlingen van zo’n 1.000 basisscholen stapels pannenkoeken bakken voor ouderen. Opa’s en oma’s in verzorgingshuizen en oudereninstellingen in het hele land worden die dag in het zonnetje gezet, een feestje voor jong en oud. En wat ook zo leuk is: wij mogen 10 pannenkoekenpakketten weggeven!

 Jij kent vast ook wel iemand die je wat extra aandacht wilt geven. Maar het komt er vaak niet van of je vindt het moeilijk. Let op: we maken het je makkelijk en geven 10 pannenkoekpakketten t.w.v. € 37,50 weg. In het pakket vind je vijf speciale Koopmans-pannenkoekmixen, een Tefal-pannenkoekpan en een Tefal-pannenkoekmes.

De pan, geschikt voor alle warmtebronnen, heeft een sterke anti-aanbaklaag waardoor je tijdens het bakken geen boter of olie meer nodig hebt. De handige thermospot geeft de juiste baktemperatuur aan waardoor het mislukken van de eerste pannenkoeken voorgoed tot het verleden behoren. Dankzij de extra lage rand is het omkeren van de pannenkoek vanaf nu een fluitje van een cent.

Recepten

Behalve de ouderwetse, goudgele pannenkoek met stroop of poedersuiker zijn er ook heel wat andere variaties te bedenken. Wij hebben twee gezonde en makkelijke pannenkoekenrecepten voor je die al eerder op WENDY online stonden:

Winnen?

Laat ons weten wie jij gaat verwennen met zelfgebakken pannenkoeken en maak kans op dat pakket. Mail naar winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. pannenkoeken en vergeet niet je adresgegevens erbij te vermelden.

De actie loopt tot 31 maart 2017. Op deze prijsvraag zijn onze voorwaarden van toepassing.

Beeld: Shutterstock, Tefal
Deel artikel

Ook interessant

Body & Mind Brein Doen Geluk Gezond Stress Voeding
17 februari 2018

Dit moet je echt weten…

Bewegen
27 maart 2017

Mooie billen, hoe krijg je die? Mark Tuitert geeft tips!

Bewegen
12 juni 2018

DISQ op Healthy Fest

Brein
13 februari 2017

Waarom oordelen we toch zo snel?

Advies Body & Mind Gezond Voeding
11 juni 2016

Een watermeloen: altijd doen!

Brein Stress
6 februari 2018

5x hoe je obsessieve gedachten bant uit je brein

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!