7x je spullen leuk opbergen!

Handig kan ook mooi zijn. Kijk maar eens naar deze simpele top-opberg-ideeën. Heel leuk om je spullen hiermee een frisse boost te geven. 

 

 

Lak je sleutels

Altijd eerst je hele sleutelbos doorzoeken voordat je de juiste sleutel hebt? Vanaf nu niet meer. Pak je vrolijk gekleurde nagellakken er maar bij. Lak elke sleutel in een andere kleur, en je vergist je nooit meer. Niet alleen is je sleutelbos opgevrolijkt, maar het is vooral ook heel handig.

 

opberg 7

abubblylife.com

 

Armbandjes ingelijst

Elke ochtend weer je armbandjes uit de knoop halen? Dat hoeft met deze superslimme oplossing nooit meer. Pak twee lege bierflesjes, was ze goed en gebruik ze als houder van je armbanden. Zet de flesjes tenslotte in een oud kistje en hang dat met een mooi touw op. Een sieraad voor je muur!

opberg 6

 

 

Vrolijk knutselpennenbakje

Een kind van drie kan dit al maken. Heel eenvoudig! Verzamel eerst wat wc-papierrollen. Beplak een schoenendoos met cadeaupapier. Zet de wc-rollen in de doos. Pennen, potloden en stiften – soort bij soort – erin, klaar. Leuk, én lekker praktisch.

opberg 5

ideastand.com

Kabels opgeruimd

Nog een praktische? Deze! Het enige wat je nodig hebt: wc-rollen. Nou ja, met mooie tape eromheen ziet een kabelhouder er nét weer leuker uit. Eitje.

opberg 4

ourthirtyideas.com

 

Ingelijste oorbellen

Heb je een mooie oude lijst van een schilderij dat zelf de moeite waard niet meer waard is? Met wat kippengaas en een goeie nietmachine maak je het tot een perfecte sieradenhouder. Staat supermooi in elke meisjeskamer.

20131005-130729

 blog.rileyhuggins.com

 

Kapstokje van schroevendraaiers

Een vrolijke kapstok nodig voor je riemen of sjaals? Zoek een plankje, boor er gaten in, neem wat oude schroevendraaiers, verf ze allemaal in één basiskleur met een andere kleur, en klaar is kees!

opberg 2

homemade-modern.com

 

Kwastjes opgeruimd

Ook je make-up-kwasten of je schilderkwasten handig opbergen? Neem een bamboe matje, rijg er een dik elastiek doorheen en klaar ben je! Als je het matje oprolt, kun je het (strikje eromheen) ook nog makkelijk meenemen.

opberg-1

irinascutebox.blog

 

Nog meer leuke dingen maken? Wat denk je van deze mooie spullen van jeans?

 

 

 

Deel artikel

Ook interessant

Advies Brein Gezond
14 september 2016

5 x een oppepper voor jezelf

Body & Mind Stress
11 maart 2015

5 effecten die worden veroorzaakt door stress

Gezond
12 mei 2017

9x houd hier rekening mee na 9 uur ‘s avonds

Stress
10 mei 2016

Een klassiek avondje is goed tegen de stress

Gezond Voeding
11 december 2018

Miljuschka’s Vega Kerstmis: Christmas rijstsalade

Voeding
3 april 2018

Chicken breast

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!