Oproep: stuur ons jouw voor- en nafoto en maak kans op 6 maanden gratis trainen

Wij zijn op zoek naar voor- en nafoto’s van WENDY’s DISQ Club members die door het sporten met de DISQ fitter dan ooit zijn en daarbij ook nog wat kilo’s zijn kwijtgeraakt.

Lisa van den Boom is één van de ruim 5000 leden die vorig jaar startte bij de WENDY’s DISQ Club. Inmiddels is zij ruim 22 kilo kwijt. Chapeau!

View this post on Instagram

Maak kennis met @lisa_van_den_boom zij besloot een half jaar geleden lid te worden Wendy’sdisqclub en te gaan trainen met de Disq. Ze had een duidelijk doel voor ogen: fitter worden en 20 kilo afvallen. Zie hier. Het is gelukt!!! Wat een discipline en doorzettingsvermogen. 10 min per dag heeft ze onze workout gedaan. Dat lijkt niet veel, maar hou het maar eens vol! Ik ben super trots op je Lisa! Je ziet er fit uit💪Wil jij ook een keer kennismaken met een Disqtraining? Kom dan as zondag naar hotel van der Valk in Assen! Daar geven we om 14h een te gekke workout! Check de link in mijn bio om je gratis aan te melden! Hoop je daar te zien en Lisa, kom je ook? #meetandgreet #disqtraining @wendyonlinenl / wendy’sdisqclub #fit #trybeforeyoubuy

A post shared by Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) on

Maak kans op 6 maanden gratis trainen

Wil jij jouw verhaal met ons delen, stuur ons dan een voor- en nafoto sturen van jouw metamorfose en maak kans op 6 maanden gratis trainen! Je kunt deze foto’s sturen naar wendysclub@wendymultimedia.nl.

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!