Recept van DISQ: geroosterde bloemkool met limoenkip

We hebben weer een lekker recept voor je van de personal trainers van DISQ. Je hoeft je groenten niet altijd ‘saai’ te stomen. Probeer variatie aan te brengen in je bereidingswijze. Ga eens een keer voor geroosterde groenten. 

Wat heb je nodig?

 • 1 bloemkool
 • 2 kippenborsten
 • 2 theelepels paprikapoeder
 • 2 theelepels knoflookpoeder
 • zout en peper
 • sap van 1 limoen
 • 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze

Verhit de oven bij 175 graden. Snijd de bloemkoolroosjes in plakjes en plaats op een bakplaat met bakpapier. Bestrooi ze met olijfolie en maak op smaak met zout, peper en knoflookpoeder. Bak 30 minuten in de oven en draai ze na 15 minuten. Snij de kippenborsten in plakjes en marineer met de paprikapoeder, knoflookpoeder, zout, peper en het limoensap. Laat het ongeveer 15 minuten intrekken en kook op een hete grill.

Smakelijk 😉

WENDY’s DISQ Club

Doordat we niet iedereen een plekje in Wendy’s elftal konden geven, hebben wij WENDY’s DISQ Club opgericht. Het doel: jou in 6 maanden tijd, met behulp van je eigen personal trainer, fit of fitter maken!

Wendy is jullie voorgegaan. Zij heeft 14 jaar niet kunnen hardlopen. Totdat zij de trainers van DISQ ontmoette. Zij hebben haar met een gestructureerde trainingsmethode én een gebalanceerd voedingsplan geholpen om fitter te worden. Voordat Wendy startte had zij één doel. En dat was om binnen het half jaar een 10 kilometer te kunnen lopen. Zij zijn met haar gaan trainen om dit doel te behalen. En het is gelukt! Afgelopen januari heeft Wendy met succes de kwart marathon van Egmond gelopen.

Een personal trainer voor iedereen

Sinds Wendy traint met DISQ zit zij lekkerder in haar vel en voelt zij zich fitter. Zij gunt het jou ook om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Daarom is ons motto: een personal trainer voor iedereen!

Wat WENDY’s DISQ Club echt uniek maakt is de persoonlijke benadering tegen betaalbare prijs. Traditionele personal trainers zijn peperduur. Maar omdat je de workouts online volgt, bespaar je maximaal zonder de persoonlijke begeleiding mis te lopen. Daarnaast geeft het bijgeleverde e-book effectieve richtlijnen met voedingstips en recepten.

Wat is het WENDY’s DISQ Club Abonnement?

Met een WENDY’s DISQ Club Abonnement helpen de DISQ-personal trainers jou om binnen een half jaar fitter en gezonder te worden. Je start met een 21-dagen challenge waarin je iedere dag een workout van 10 minuten doet. Deze workout doe je met de DISQ-mobiele gym vanuit huis wanneer jou dat uitkomt. De trainers begeleiden jou middels een video die je vanaf je mobiel of computer kan volgen. Na de 21 dagen beslis je samen met je trainer welk traject je ingaat. Blijf je regulier bewegen of ga je dit intensiveren door met de WENDY’s DISQ Club een hardloopwedstrijd te lopen.

Het WENDY’s DISQ Club Abonnement in het kort:

 • Online personal trainer voor 6 maanden
 • Dagelijks persoonlijk contact met je personal trainer via telefoon of mail
 • Gratis DISQ-apparatuur t.w.v. €199 (deze is na 6 maanden van jou)
 • Toegang tot de DISQ Online Gym (verschillende workouts)
 • Bonus #1: 4 nummers van WENDY Magazine
 • Bonus #2: Het DISQ voedings-en recepten e-book

Nu met speciale korting, van €79,95 voor 59,95 p.m.

Stel je kortingscode veilig voor WENDY’s DISQ Club

Wil jij net als Wendy trainen met DISQ en je fitter, gezonder en gelukkiger voelen? Stel hier je kortingscode (met 25% korting) veilig voor WENDY’s DISQ Club!

Blok WENDY's Club

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!