Zo creëer je sfeerlicht voor ieder interieur!

Lampen in alle soorten, maten, kleuren en vormen. Ontdek de XXL Gold en XXL Titanium eyecatchers van dé specialist in licht en sfeer: Calex. De klassieke gouden coating en de mysterieuze titanium coating maken dat deze lampen in ieder interieur sierlijk en sfeervol overkomen. Dus ook in die van jou!

Allemaal uniek

De XXL-collectie mag gezien worden. De lampen uit deze collectie zijn handgemaakt en mond geblazen. Werkelijk ieder exemplaar is dus uniek. Daar betaal je overigens niet gelijk de hoofdprijs voor. Alle modellen zijn namelijk voor iedereen betaalbaar. 

Sfeer

Dankzij de nieuwste technieken op het gebied van ledverlichting zijn deze lampen niet alleen mooi van kleur, maar ook uitstekend geschikt om te dimmen. Zo creëer je in een handomdraai de gewenste stemming waar, en hoe je maar wilt. Zie je jezelf al zitten? Heerlijk op de bank mét mooi sfeerlicht? Nou, wij ook hoor! En erg fijn om te weten… de lampen zijn ook nog eens energiebesparend. 

sfeerlicht

Vind een winkel bij jou in de buurt of koop online!

Ben jij al enthousiast geworden over deze decoratieve verlichting om je huis mee aan te kleden? Calex heeft het voor je! Een constant vernieuwend merk waar met veel passie aan gewerkt wordt. Neem snel een kijkje op de website van Calex en ontdek hoe ze jou kunnen helpen met een mooier, fijner en sféérvoller huis.

 

 

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!