Stress door werk en sociale druk? Hier raak je het kwijt!

We leven in wereld waarin we maar doorgaan en doorgaan. Vaak ervaren we het gevoel dat we van alles moeten. Hierdoor krijgen we last van… jawel, stress! Bijna driekwart van de Nederlanders (71%) ervaart stress, voornamelijk door werk en sociale druk. Dit is naar voren gekomen uit het onderzoek van Healthy Fest en De Nieuwe Yogaschool Amsterdam. Mensen die aan yoga doen, voelen minder stress dan mensen die geen yoga beoefenen. So give it a try: probeer een keer een lesje yoga!

Happy & Healthy

Het blijkt dat mensen die actief aan yoga doen meer tijd inplannen om te ontspannen en ook beter weten wat ontspanning is. Healthy Fest, het festival voor sport, mind, food en friends, laat bezoekers kennismaken met de verschillende vormen van yoga. Zo leer je te ontspannen en stress los te laten. Vorig jaar was Wendy zelf ook aanwezig op Healthy Fest. Haar missie is ook om mensen in Nederland in beweging te krijgen voor een happy en healthy lifestyle. Yoga betekent heel veel voor Wendy, maar ook met de DISQ inspireert zij veel mensen om gewoon lekker te gaan sporten waar je dan ook bent!

Wat te doen op Healthy Fest?

Yoga wordt vaak nog gezien als een sport waarvoor je lening moet zijn om het te kunnen beoefenen. Healthy Fest wil daar, samen met de Nieuwe Yogaschool Amsterdam, verandering in brengen. Door de bezoekers kennis te laten maken met verschillende vormen van yoga, willen zij Nederland stressvrij maken. Van 21 tot en met 23 juni kun je bij Center Parcs De Eemhof in Zeewolde nieuwe sporten uitproberen, waaronder verschillende vormen van yoga. Daarnaast krijg je informatie over gezondheid, voeding, mindfulness en worden ontspanningsessies, workouts en motiverende lezingen aangeboden.

WIN!

Wil jij een keer een lesje yoga uitproberen? Wij mogen 5×2 kaartjes voor Healthy Fest weggeven. Stuur een bericht naar winactie@wendymultimedia.nl en vertel ons waarom jij zo graag naar Healthy Fest wilt. 

 

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!