Waarom vrouwen de allerleukste wezens zijn

Het is tijd om onze vrouwelijkheid te vieren! Maar waarom is dat ook alweer de moeite waard om te vieren? Het blijkt dat vrouwen in de praktijk nog altijd een paar stappen achter mannen aanlopen, terwijl een vrouw zoveel voordelen heeft. 

Daarom vieren we al het moois waar alleen wij vrouwen van kunnen genieten. Op de redactie hebben we samen een lijstje gemaakt met de beste eigenschappen en leukste voordelen van vrouwen.

vrouwen - schoenen

1. Schoenen voor het uitzoeken

Wij hebben de beste en meeste keuze in schoenen en daar maken we dan ook graag gebruik van. Of we nu kiezen voor laarzen, hakken, sneakers of brogues; we kunnen het allemaal fantastisch combineren.

vrouwen - make up

2. Mooi maken

Naast schoenen kunnen wij vrouwen nog meer doen aan uiterlijke schoonheid. Make-up, eigenzinnige outfits en niemand die gek op kijkt als wij alwéér een ander kapsel of haarkleur hebben. Niets zo veranderlijk aan het uiterlijk van een vrouw.

3 vrouwen the look penelope cruz

3. The look

Wij hebben ‘the look’, oftewel we kunnen spreken met blikken. Als we boos zijn en niet willen praten is het met één blik duidelijk. En met een verleidelijke blik kunnen we een hoop voor elkaar krijgen, zo vergeeft de buschauffeur het ons voor deze ene keer wel dat we onze ov-chipkaart zijn vergeten op te laden.

4 vrouwen vormen

4. Alle vormen en maten

Vrouwen zijn er in alle vormen en maten en we zijn allemaal mooi. Elk vrouwenlichaam is uniek en met een beetje geluk ken je jouw lichaam zo goed, dat je weet hoe je jezelf moet kleden. En als je dat nog niet weet, zijn er genoeg vrouwen die je daarmee graag willen helpen.

5 vrouwen zwanger

5. Lang leve mama

Of je nu wel of geen kinderen wilt, feit is dat een vrouwenlichaam in negen maanden tijd een baby kan maken. Als je erover nadenkt is het best bizar, met recht een ongelofelijk wonder wat alleen een vrouw kan.

6 vrouwen kinderen fietsen

6. Moederinstinct

Alle vrouwen hebben wel een vorm van moederinstinct. Op het moment dat we een kind zien oversteken als er verkeer aan komt, zullen we deze net op tijd in de kraag vatten. Ook als het niet onze eigen kinderen zijn, want als het hen ooit zou overkomen weten we dat er meer vrouwen met een moederinstinct rondlopen.

7 vrouwen vader dochter

7. Papa’s prinsesje

Natuurlijk is de band met je moeder heel bijzonder, maar vroeger wilden we allemaal met papa trouwen. Dat gevoel van ‘papa’s prinsesje’ zijn is ongeëvenaard en de band met onze vader is vaak heel speciaal.

8 vrouwen klussen

8. Stoere vrouwen

Natuurlijk zijn er mannen in ons leven om een nieuwe lamp op te hangen of de televisie aan te sluiten, maar dat gevoel wat je krijgt als je het zelf doet en het lukt, is onbeschrijfelijk. Mannen die horen te kunnen klussen, maar vrouwen die het doen zijn stoer.

9 vrouwen girls night out

9. Ladies night

Mannen hebben natuurlijk eens in de zoveel tijd een mannenavond, maar niets zo tof als een girls night out. Uren dansen, helemaal uit ons dak gaan en natuurlijk met zijn allen naar de wc. Probeer dat maar eens te evenaren met een groep mannen.

10 vrouwen samen

10. Vrouwen onder elkaar

Als er een groepje vrouwen bij elkaar komt, weten we binnen no-time wat er speelt in elkaars leven. Ja, we kletsen wat af, zijn enorm nieuwsgierig en delen graag met anderen in de hoop advies te krijgen. En ook als het even minder goed gaat, staan wij voor elkaar klaar.

Beeld: 1. thecoveteur.com 2. theberry.com 3. thefashionatelier.tumblr.com 4. stockbeeld 5. andrialindquist.com 6. 500px.com 7. tiffanyirvingphotography.co.uk 8. stockbeeld 9. stockbeeld 10. vintage-retro.tumblr.com
Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!