Een weekend lang puur genieten

De vriendinnencampagne van WENDY was een groot succes: honderden vrouwen deelden voor de campagne hun pure vriendinnenfoto’s en bijzondere vriendschapsverhalen. Truda (38) won en kreeg daarom van het merk s.Oliver een prachtig weekend Maastricht, samen met haar vijf beste vriendinnen. ‘Ik haal zoveel geluk uit hun gezelschap.’

Truda: ‘Het mooiste moment van het hele weekend was tijdens het winkelen. Ik stapte het kleedhokje uit en zag daar vijf vrouwen staan van wie ik ontzettend veel hou. Allemaal straalden ze. Ze hadden plezier. Deze vrouwen zijn er altijd voor mij. Ik ben alleenstaande moeder van twee kinderen, van elf en veertien jaar oud. Dat is niet altijd makkelijk. Ze staan altijd achter en naast me.

Winnares wendy actie

Nieuwe Outfit inclusief make-up en styling

We doen vaak leuke dingen. We gaan stappen, lekker lunchen of gewoon thuis een wijntje drinken en kletsen. Maar zo’n mooi weekend, met al die luxe, dat kan ik ze zelf niet geven. Des te gelukkiger was ik dat ik dit gewonnen had en het met ze kon delen. We gingen chic uit eten bij Wycker Cabinet, we werden gestyled en kregen een gratis outfit van s.Oliver Fashion, inclusief sieraden. Een visagiste van VisAvie kwam ons opmaken en we sliepen in een huisje van Dormio Resort Maastricht -een pittoresk dorpje- inclusief bubbelbad en sauna. Ik genoot zelf, maar nog het meeste omdat al die lieve vrouwen om me heen ook genoten. Zij verdienden het, na alles wat ze voor mij hadden gedaan.

Ik zag de vriendinnenactie van WENDY en s.Oliver op Facebook voorbijkomen en dacht meteen: daar doe ik aan mee. Wendy vroeg om een bijzondere foto.
Die had ik wel. Een van mij en mijn vriendin Kim. Zij heeft heel donker haar, ik ben hoogblond. Het was een foto van ons van achteren, terwijl wij uitkeken over de knalblauwe zee, genomen tijdens een weekje Gran Canaria. Het had een ansichtkaart kunnen zijn. Als ik zou winnen, mocht ik vijf vrouwen meenemen voor een weekend Maastricht. Ik wist meteen wie dat moesten worden. Mijn moeder, mijn tante, twee goede vriendinnen en natuurlijk mijn beste vriendin Kim. Vrouwen van wie ik stuk voor stuk hou.

Bijzonder warme vriendschap

We zijn allemaal verschillend. Qua uiterlijk, qua karakter, qua levensstijl en ook qua leeftijd. Kim is bijvoorbeeld tien jaar jonger dan ik. We kenden elkaar al langer, omdat ik ook met haar moeder bevriend was. Zes jaar geleden kreeg dat contact opeens een diepere laag, toen ik ging scheiden. Op hetzelfde moment ging ook Kim door een donkere tijd. We hadden dat alleen kunnen verwerken, misschien was dat nog wel gelukt ook. Maar in plaats daarvan gingen we naar elkaar toe. We praatten urenlang over hoe we ons voelden. Als de een het niet meer zag zitten, was de ander er om te zeggen: “Kom op, jij kan dit. Jij gaat hier doorheen komen.” Dat was de basis voor een bijzondere vriendschap.

Een lach en een traan

We hebben tijdens ons weekendje Maastricht veel gelachen. Er waren ook mooie gesprekken. Over onze vriendschap en hoe belangrijk die voor me is. Mijn leven is fijner omdat zij er zijn. Niet alleen in praktische zin, omdat ze soms bijvoorbeeld op mijn kinderen passen of een bakje eten brengen wanneer ik ziek ben. Ook emotioneel. Ik haal zoveel geluk uit hun gezelschap.’

 

Deel artikel

Ook interessant

Bewegen
6 mei 2017

5x yoga-oefeningen voor betere seks

Brein
22 februari 2017

Begin je dag met power posing voor meer geluk

Gezond Voeding
4 januari 2019

5x de smeuïgste kaasfondue recepten

Voeding Vrijheid & balans
21 december 2017

8 tips om je kersttafel mooi aan te kleden

Body & Mind Gezond
31 januari 2015

5 dingen die succesvolle mensen doen in de ochtend

Brein Geven & ontvangen Gezond Liefde Relatie Vriendschap
23 december 2017

Waarom geven en delen je een gelukkiger persoon maakt

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!