WENDY geeft weg: Een weekend Gent in het luxe Pillows Hotel!

In WENDY #25 is het feest. Het is het 25ste nummer van WENDY en speciaal daarom regelden we voor €25.000 aan mooie prijzen. Onder één van die prijzen valt een weekend naar Gent inclusief een overnachting in het luxe Pillows Hotel. Als dat geen feest is!

Een overnachting in Gent

Gent is een heerlijke stad voor een weekend weg. Dichtbij en met een prachtig centrum met mooie pleinen en straatjes vol gezellige restaurantjes en leuke kroegjes. Sinds kort beschikt Gent ook over een Pillows Hotel: Pillows Grand Hotel Reylof. Het herenhuis in Louis XIV-stijl ligt op een steenworp afstand van het historische centrum van Gent en is prachtig gerestaureerd. Het fantastische hotel beschikt over een groene binnentuin. Het voormalige koetshuis is omgetoverd tot spa en fitnessruimte, waar het heerlijk relaxen is na een dag in de stad. Pillows Grand Hotel Reylof is een vijfsterrenhotel met een enorme grandeur waar het heerlijk luxe toeven is. De prijs bestaat uit twee overnachtingen in het Pillows hotel en twee keer een luxe ontbijt.

Pillows Hotel

Pillows Hotel

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer uit deze stedentrip halen? Wendy heeft samen met time to momo een gratis e-guide voor je ontwikkeld met hierin de leukste hotspots en favoriete restaurantjes van locals uit 12 TOP steden. Hier vind je alvast wat tips van insiders over Gent.

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd geraakt naar alle prijzen die WENDY mag weggeven? Neem snel een kijkje op onze pagina vol met cadeaus!

Deel artikel

Ook interessant

Gezond Voeding
5 november 2018

5 simpele eettips voor een gelukkiger leven

Gezond Stress
17 november 2017

Met deze tips ervaar je minder stress

Gezond Voeding
18 oktober 2017

Recept: zoete havermoutpap met kokoswater

Gezond Voeding
17 december 2017

Inspiratie voor een culinair kerstmenu van chef-kok Arthur Taggenbrock

Bewegen
23 maart 2017

Drie don’ts tijdens je workout

Gezond Lifestyle Voeding
6 september 2017

Miljuschka’s recept voor sweet & spicy noedelsoep + win!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!