Wendy wil derde editie magazine met jullie vieren!

03wendy

Daar is ‘ie dan: de prachtige cover van alweer de derde editie van WENDY. Vanaf donderdag 11 juni kun je ‘m in de winkel halen! Dit nummer staat volledig in het teken van Vrijheid & Ambitie en staat boordevol interviews met onder anderen Thijs Römer en Yolanthe Sneijder-Cabau. Wendy wil de lancering van haar derde nummer graag persoonlijk met jullie vieren. Wil je erbij zijn? Lees dan snel verder!

Onderwerpen uitgelicht

  • Een openhartig interview met Wendy en mom to be Yolanthe op Ibiza. Een gesprek over moederliefde, jeugdherinneringen en toekomstverwachtingen.
  • Wendy en Thijs Römer zijn al sinds 2011 Fenna en Evert in Moordvrouw. Nu schreef de acteur zijn debuutroman Weemoedt. Daar wilde Wendy weleens het fijne van weten. Later vandaag lees je een exclusieve voorpublicatie op Wendy Online!
  • Cabaretiers laten ons nadenken, maar bovenal enorm lachen. WENDY zocht er een aantal op met de vraag: wie of wat zit er eigenlijk áchter de lach.
  • De generatie die ‘het’ kan navertellen, is 75 jaar na het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog nog maar klein. Twee verhalen over een tijd waarin veel misging, maar waarin ook mensen waren die zich bekommerden om andermans welzijn.
  • Samen met arbeidsbemiddelaar Start People deed WENDY onderzoek naar werkgeluk. Wat zorgt ervoor dat je met plezier naar je werk blijft gaan?
  • Journaliste Daphna Gabay bezocht muzikant Douwe Bob en zijn moeder Ellen voor een mooi interview over hun sterke band, opvoeding en loyaliteit.

Vier feest met Wendy en Thijs

De derde editie van WENDY én de debuutroman van Thijs kunnen we natuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan. Daarom organiseren we op vrijdag 12 juni een signeersessie in boekhandel Scheltema op Rokin 9. Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom om jouw magazine (als je abonnee bent van WENDY, neem dan je adreskaartje mee!) en boek persoonlijk door Wendy en Thijs te laten signeren. Tot daar!

 

De derde editie van WENDY ligt vanaf donderdag in de winkels. Benieuwd naar de cover en wat er in ‘t blad staat? Kijk dan snel op onze website! Ook geven we je de kans om zowel Wendy als Thijs Römer deze week te ontmoeten! Hoe? Ook dat lees je op Wendy Online!
Deel artikel

Ook interessant

Voeding
15 april 2017

Hoeveel zout eet jij?

Gezond
6 april 2017

Hooikoorts bestrijd je met 't grootste gemak

Advies Bewegen Gezond
11 september 2016

Floatfit: de nieuwste manier om fit te worden

Bewegen Vrijheid & balans
16 maart 2018

De 21 dagen zijn game over! Review van Daniëlle

Stress
13 november 2017

Doe ik het wel verkeerd?

Gezond Voeding
18 juli 2018

Recept: bruschetta met gegrilde groenten

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!