WENDY’s voorjaarseditie ligt nu in de winkel!

Het is 8 maart internationale vrouwendag, het boekenweekthema is Moeder de Vrouw en WENDY focust zich daarom met een knipoog op De Kracht van Vrouwen. Fenomeen Trijntje Oosterhuis praat met Wendy honderduit over hoe je 25 jaar lang aan de top blijft, het privéleven vol ups en downs en de keuze voor afvallen en de DISQ. Ook in WENDY: of je huwelijk er nu door wordt gered of niet: vrouwen vertellen waarom relatietherapie altijd sterker maakt. Topacteurs Waldemar Torenstra, Frederik Brom en Thijs Römer praten over het mysterie mannen- én vrouwenvriendschappen. En de liefste vrouwen die werken in de zorg worden in het zonnetje gezet in de beautyspecial.  

Verder in dit nummer:

  • ‘Wat is het nut van de man?’ Nicolette Kluijver vertelt over de kracht van de vrouw in haar column.
  • Toprak Yalçiner vertelt over de geboorte van zichzelf als moeder: ‘Je wordt er ongelofelijk fragiel en mens van.’
  • Esther Verhoef deelt aan de hand van klassiekers van Ramses Shaffy haar lessen in geluk én bij ons kan je nu haar nieuwste boek Façade reserveren!
  • We nemen een kijkje in de door het zonlicht betoverde Loft van presentatrice Evi Hanssen.
  • Een soms keihard sprookjesleven als prima ballerina! Kim Feenstra maakte een schitterende reportage van de wereldtop van het ballet.
  • Het leven zo positief benaderen als actrice Britte Lacher dat je zelfs je bed elke ochtend enthousiast uitspringt! Check haar rituelen en word net zo positief!
  • Miljuschka vindt naast haar drukke leven altijd haar trots en dankbaarheid. Hoe deze powervrouw dit doet lees je in de nieuwe WENDY.
  • Alle heldinnen in de zorg maken kans op een make-over! Mari geeft 5 van die heldinnen al in dit nummer een WENDY Beauty make-over.

Cover WENDY 26

WENDY is o.a. te koop bij Albert Heijn, Primera, Jumbo, Bruna en AKO.

Wil jij WENDY liever gratis op je deurmat ontvangen? Ontvang een heel jaar lang WENDY voor maar €25. Klik hier! 

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!