WENDY lanceert een limited edition zomercollectie exclusief bij Kruidvat

Vandaag lanceert WENDY een limited zomercollectie die exclusief te koop is bij Kruidvat. Hippe en coole items, luchtig voor op het strand en feestelijk voor bij festivals. De items zijn geïnspireerd op Wendy van Dijks favoriete eiland Ibiza.

Leuke mix en matches

De collectie van ruim 50 producten bestaat uit creaties die perfect zijn voor fijne stranddagen en festivals. Hippe rieten tassen, XL canvastassen, een hartjes-portemonnee, verschillende arm- en enkelbandjes om te combineren en zachte, ronde strandlakens en hammamdoeken. Er zijn mix en matches te maken met tuniekjes, jurkjes en rokken. Super leuk: er zijn ‘mini-me’- versies voor de kids. Zoals een rieten zonnehoed met verschillende gekleurde kralen voor moeder en kind. Zo maken we de zomer nóg leuker, tegen een betaalbare Kruidvat-prijs.

Favoriet Ibiza

Alle producten in deze collectie zijn geïnspireerd op Wendy’s favoriete eiland Ibiza. Gemaakt met natuurlijke materialen (riet, kralen, rozenkwarts etc.) en voorzien van boho-prints is de collectie ideaal om overal mee naar toe te nemen. WENDY Magazine & Kruidvat wensen je een fijne zomer!

De WENDY-zomercollectie is exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar, van 28 mei tot 10 juni. De pre-order start op zondag 27 mei via kruidvat.nl/wendy. De prijzen liggen tussen de € 1,99 en € 14,99.

header persbericht wendy x kruidvat

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!