Koken met aanbiedingen: Sinterklaas wentelteefjes

Elke week zorgen de mannen van Koken met Aanbiedingen voor een lekker, makkelijk en vooral voordelig recept. Klaar in ongeveer een half uurtje, want niemand heeft aan het einde van een doordeweekse dag nog zin om lang in de keuken te staan.

Bij sinterklaas hoort speculaas. En kleine hapjes, omdat er op een tafel vol surprises en pakjes gewoonweg geen ruimte meer is voor grote gerechten. Daarom delen we deze week met alle liefde deze sinterklaas wentelteefjes met je. Klaar in een mum van tijd en extra lekker door de romige speculaas-spread.

Aanbiedingen in dit recept:
 15 speculaasjes
 1 chocoladeletter
 8 sneetjes witbrood
 200 ml amandelmelk

Wat je ook nog nodig hebt (voor 4 personen):
2 eieren
5 eetlepels witte basterdsuiker
2 theelepels speculaaskruiden
1 theelepel vanillearoma
200 gram MonChou

De aanbiedingen zijn geldig bij de Albert Heijn tot zaterdag 27 november.

wentelteefjes

Hoe maak je het?

Verkruimel 10 speculaasjes. Meng de speculaaskruimels met de MonChou in een kom. Klop het ei los met de amandelmelk, de speculaaskruiden, de vanillearoma en 1 eetlepel suiker. Snijd de korstjes van de sneetjes brood en dompel het brood in het melkmengsel. Verwarm een klontje boter in een koekenpan en leg de sneetjes brood in de koekenpan. Bak het brood in 4 minuten rondom bruin. Hak de chocoladeletter fijn en smelt de chocolade 1 minuut in de magnetron. Verkruimel ondertussen het overgebleven speculaas grof. Leg een wentelteefje op een bord besmeer met de speculaas MonChou. Leg nog een wentelteefje erop en besmeer weer met speculaas MonChou. Garneer de wentelteefjes met de gesmolten chocoladeletter, een theelepel suiker en de verkruimelde speculaas. Eet smakelijk!

Voor meer lekkere recepten van Koken met Aanbiedingen klik je hier.

 

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!