Wij lichten Jenneke uit! #ikhebjelief

Voor het liefste nummer ooit hebben wij met WENDY een campagne georganiseerd: #ikhebjelief. Elke week lichten we een mooi Instagram verhaal uit!  

Deze week is het Jenneke!

Wie zijn de personen op je foto en hoeveel betekenen ze voor jou?

Lieke is mijn eerste kleinkind. Ze is 8 jaar en we hebben een hele speciale band samen. Zij is liefde! Op de foto staat ze samen met mijn rescue hondje Duncan. Duncan is deze zomer bij mij komen wonen nadat ik afscheid moest nemen van Sophie. Het hondje wat 14 jaar bij mij woonde. Duncan is gered vanaf de straten in Roemenië. En ook hij is liefde! Deze 2 samen gevangen in deze foto zeggen alles. Ik zeg altijd: to the moon and back! Dat is wat ze voor mij betekenen.

Hoe lief vind jij dat we in Nederland voor elkaar zijn?

Ik vind dat we soms wel wat liever voor elkaar mogen zijn. De wereld is soms zo hard. Ik overweeg soms om mijn social media in de prullenbak te gooien, omdat ik soms schrik van het taalgebruik en hoe mensen elkaar benaderen. Ik schrik daar soms enorm van. Mijn lijfspreuk is dan ook:

Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.

Liefs! Jenneke
Deel artikel

Ook interessant

Advies Body & Mind Gezond
1 mei 2016

De ideale douche

Gezond Voeding
23 mei 2018

Slechte slaper? Eet een banaan!

Brein Gezond
21 september 2017

5x zo val je makkelijker in slaap

Brein Gezond Goed nieuws Luisteren
1 oktober 2016

6 effecten die muziek heeft op het brein

Gezond Voeding
28 juli 2018

Zomers ontbijt to go: aardbei-kokos ontbijtdrink

Gezond Stress
5 september 2016

6 tips om na de vakantie weer stressvrij te beginnen

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!