William fotografeert… Simone van der Vlught

Wat voor moois is er allemaal te horen, zien en te voelen? William Rutten fotografeerde vijf bekende Nederlanders die deze zomerse periode in de spotlights staan. Geheel in lijn met het thema van deze WENDY vroegen we ze ook naar hun tropische verlangens. Hun foto’s zijn bewerkt door digital artist Wieger Poutsma.

Islands in the sun

Wat is de leukste reis die je ooit maakte? ‘Zowel met vrienden als met mijn vriendin heb ik aardig wat mooie reizen gemaakt;
het echte, avontuurlijke backpacken. Nu hebben we twee kleintjes en gaat het allemaal wat langzamer. Maar een van de
leukste dingen die ik ooit heb gedaan, was anderhalf jaar geleden met hen een maand rondreizen door Zuid-Afrika. De jongste
was drie maanden, de oudste twee jaar. Als je de verwachtingen en het tempo laag houdt, is het fantastisch reizen met die kleintjes. We trokken van Airbnb naar Airbnb, en bleven overal een paar dagen. We kwamen op de mooiste plekken en het
was superfijn om dag en nacht met mijn gezin te zijn.’

Wat neem je mee naar een onbewoond eiland?

‘Mijn verrekijker. Ik ben een ontzettende natuurliefhebber, een echte vogelaar. Als ik naar een land ga waar ik nog nooit geweest
ben, wil ik wel wat van de dieren meekrijgen: een niet te vermijden onderdeel van mijn vakantie. Het is bijna vervelend. Want als ik de hele tijd door zo’n verrekijker tuur, protesteert mijn vriendin op een gegeven moment: “Hé gast, hallo!” Dus dan sta ik extra vroeg op en doe ik zelf een rondje om te kijken of ik bijvoorbeeld de zwarte kiekendief kan spotten.’

Abonnement op WENDY Magazine:

Wil je voortaan als eerste de WENDY ontvangen? Kies dan een voor een van onze abonnementen. Zo kun je kiezen uit 7 x WENDY + een suéde tas van My Jewellery of ga voor 7/14 nummers en ontvang een het boek Katja was hier van Katja Schuurman.

Deel artikel

Ook interessant

Gezond Vrijheid & balans
27 mei 2018

Met deze 7 aanpassingen in je slaapkamer verbeter je jouw nachtrust

Gezond Voeding
3 september 2018

Your Meal Planners dagmenu: voor een dag vol beweging!

Bewegen Gezond WENDY's DISQ Club
10 april 2018

Succesvolle WENDY’s Club dag

Advies Body & Mind Brein Gezond
8 november 2016

Vergeet schaapjes tellen, adem jezelf in slaap

Advies Brein Gezond Liefde Opvoeding
23 oktober 2016

11 dingen die gelukkige moeders doen

Brein
3 februari 2017

7x waarom kritiek ontvangen een cadeautje is

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!