William fotografeert… Georgina Verbaan

Wie mag je niet missen dit voorjaar? William Rutten fotografeerde zes bekende Nederlanders die de komende tijd in de spotlights staan. En omdat de nieuwe WENDY over privacy gaat, vroegen we ze ook hoe erg zij zich privé bekeken voelen. Georgina Verbaan trapt als eerste af!

Te zien

in de romantische komedie De Matchmaker, vanaf 26 april in de bioscoop. ‘Benja Bruijning speelt levens-genieter en fotograaf Chris. Hij mag voor een datingsite een video maken en gebruikt daarvoor als model stiekem zijn single moeder, gespeeld door Ariane Schluter. Chris denkt: zij merkt het toch niet en ik kan snel geld verdienen.’ Dat loopt dus anders. ‘Dit is gebaseerd op een filmpje van een jongen die in het echt een man voor zijn moeder zocht. Dat was een hartverwarmende video die viraal ging.’ Georgina speelt Chris’ zus Celine, een controlefreak die de dingen graag op orde heeft. ‘Ze woont in een gigantisch huis in Brussel met haar man die eigenlijk altijd werkt. En ze is zwanger.’ Momenteel is Georgina ook bezig met de opnames van het twee de seizoen van de thrillerserie Klem komend najaar op NPO 1.

Somebody’s watching you

Dit zet ik sowieso nooit online…

‘Herkenbare foto’s van mijn dochter, om haar te beschermen. Ook deel ik mijn verdriet niet. Ik snap het als anderen dat wel doen, want het kan ook steun bieden. Het mooie van social media vind ik ook juist dat je letterlijk met de hele wereld in contact bent. Ik ben verslaafd aan Twitter. Er praat altijd wel iemand terug. In reallife ben ik sociaal niet superhandig en online heb ik contact met mensen die ik anders nooit zou ontmoeten. Daarmee spreek ik dan ook weleens in het echt af.’

Huist er in jou een voyeur?

‘Niet echt. Op Facebook check ik weleens mensen uit. Maar dat doet iedereen toch? Eigenlijk zou ik wel van Facebook af willen. Het probleem is alleen dat ik daar juist heel erg met familie in contact sta. Maar ik vind Facebook een rotbedrijf. Elke dag vragen ze weer of ik alsjeblieft wil invullen waar ik naar school ben geweest en waar ik werk. Ja, doei! Dat wéten jullie toch inmiddels al wel?

Abonnement op WENDY Magazine:

Wil je voortaan als eerste de WENDY ontvangen? Kies dan een voor een van onze abonnementen. Zo kun je kiezen uit 7 x WENDY + Koken met kleur! of ga voor 7/14 nummers en ontvang een Zinzi horloge. 

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!