WIN! Het gesigneerde boek Superseks van Goedele Liekens

Gedichten, surprises, koken voor hele families, kinderen thuis, want kerstvakantie, oliebollen bakken… help! Wanneer hebben we in december in vredesnaam nog tijd voor die allesverpletterende vrijpartij? Onze favoriete seksuologe Goedele Liekens weet raad.

Lieve lezeressen en lezers,
Je zou zo denken: seks in de wintermaanden, daar doen wij niet aan. Hemel, wat zijn we druk en onzeker over ons lijf bovendien, want door al het eten best weer wat kilootjes aangekomen. We hadden niet eens meer tijd om onze beentjes eens fijn te harsen en te waxen, je zou vermoeden dat de lust ver te zoeken is. Nou, pas op: het tegendeel is het geval!

De winter laat de dagen heerlijk kort zijn. Om zes uur vluchten we onze huizen in, donker als het buiten inmiddels is, met koude voetjes strompelen we naar binnen. De wereld rondom ons valt stil, wie weet dwarrelen buiten al sneeuwvlokken omlaag. Wat een contrast met de zomer vol lange lome dagen en een wijntje buiten ’s avonds, van die dagen waar ‘het’ er dan als vanzelf van komt. Maar lieve dames en heren, als je al om zes uur thuis zit, zou het juist toch ook zo leuk moeten zijn? Als je het door-en-door koud hebt, is er dan iets beters dan lichaam op lichaam jullie zelf te verwarmen?

Sterker, uit onderzoek is gebleken dat een onderkoeld naakt lichaam van niets zo opknapt als van een ander bloot lijf. Uiteindelijk is er dan niets beters dan seks.

Benieuwd naar de rest van het column en tips van Goedele? Zorg dan dat je WENDY #5 snel bemachtigt.

Winnen

Geïnspireerd geraakt door de column van Goedele? Dan hebben we heel leuk nieuws: wij mogen 10 gratis en door Goedele gesigneerde boeken verloten. Like onze Facebookpagina en laat in een reactie achter waarom jij kans wilt maken op dit boek. Meedoen kan t/m 12 februari 2016. Op 13 februari 2016 maken we de winnaar bekend.

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!