WIN een door Wendy en Estavana gesigneerde handbal!

Handbalster Estavana Polman werd door Wendy geïnterviewd voor de Happy & Health-editie van WENDY. Ze vertelt onder andere over gezondheid, liefde en natuurlijk over handbal! Ben jij net zo gek van handbal als Estavana? Wij mogen 7 x een gesigneerde (door Wendy en Estavana) handbal weggeven uit de fotoshoot! 

De fotoshoot

Het nieuwe magazine staat vol met tips en interviews over een healthy lifestyle. In de fotoshoot met Estavana worden de handballen (die wij mogen weggeven) goed uitgetest. Wendy en Estavana oefenen samen de sprongworp, Estavana laat de bal draaien op haar vinger… Ze zijn goedgekeurd! De handballen zijn klein en dus perfect om met snelheid te gooien. Verder zijn de handballen in verschillende kleuren en bevatten ze natuurlijk een handtekening van de twee sportievelingen.

handbal

WIN!

Wil jij één van de 7 mooie handballen winnen? Ga jij er zelf mee sporten of bewaar je hem met trots in de kast? Reageer onder onze social media-kanalen Facebook en Instagram waarom jij zo’n gesigneerde handbal moet hebben (en like ook even onze social media-kanalen) en wie weet krijg jij zo’n mooie bal opgestuurd.

 

Deel artikel

Ook interessant

Bewegen Gezond
13 maart 2019

Backstage bij de DISQ fotoshoot!

Bewegen Gezond
12 december 2018

Kersttip: Geef een abonnement op WENDY’s DISQ Club cadeau!

Bewegen Gezond WENDY's DISQ Club
10 april 2018

Succesvolle WENDY’s Club dag

Gezond
26 oktober 2017

Het idee achter de DrainBag voor vrouwen met borstkanker

Brein
13 februari 2017

Waarom oordelen we toch zo snel?

Stress
14 maart 2017

Zo leer je minder te tobben

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!