Winnen op woensdag: Vitamin E & Special Care van Aruba Aloe

Aruba Aloe

Aloë vera wordt al jaren in de verzorgingsproducten gebruikt en is een van de meest hydraterende ingrediënten die er is. Het middeltje is afkomstig van een cactusachtige plant met veel aan voordelen: bevat onstekingsremmende bestandsdelen, vitamines, mineralen, vetzuren en aminozuren. De aloë vera plant wordt ook wel de wonderplant genoemd omdat het goed te gebruiken is bij bijvoorbeeld acné, brandwonden, zonnebrand, muggenbulten.

Deze week kun je de heerlijke aloë vera producten van Aruba Aloe winnen:

Vitamin E:
Deze olievrije gel zijn een perfecte dagelijkse behandeling voor je lichaam of gezicht. Ideaal voor onder je make-up of als aftershave moisturizer. Verbetert de natuurlijke veerkracht van de huid.

Special Care:
Een Aruba Aloe cult-klassieker! Intens hydraterende lotion met een extra infusie van vitamine E! De lotion beavt pure Aloë Vera van Aruba en Jojoba-olie. Speciaal om de droge en geïrriteerde huid te vullen en de huid zacht en soepel te houden. 

Win:

Wil jij kans maken op één van de 10 setjes van Aruba Aloe met de Special Care gel en Vitamin E gel? Laat in de reacties op Instagram of Facebook weten waarom jij wel wat hydratatie kunt gebruiken! Meedoen kan tot 29 mei!

 

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!