WIN: Ozen vacuüm blender en 3 boeken van Jet van Nieuwkerk

Deze week hebben we een prijs die je gaat helpen bij een gezonde levensstijl. We mogen namelijk een Ozen vacuüm blender t.w.v. €399 weggeven en 3 boeken van Jet van Nieuwkerk met 100 tips voor een happy en healthy leven. 

Ozen vacuüm blender

 Tijdens het blenden wordt de kan vacuüm gezogen voordat het blendproces start. Doordat alle lucht, en dus alle zuurstof, uit de kan is gezogen voorkom je oxidatie. Oxidatie is het proces waardoor er zuurstof bij de ingrediënten komt en wat zorgt voor verlies van voedingsstoffen en kleur. Je kunt dit vergelijken met het opensnijden van een appel binnen enkele momenten is deze bruin, dat komt door oxidatie. Dus door de zuurstof voor het blendproces uit de kan te halen voorkom je dit proces en heb je een minimaal verlies van voedingsstoffen, optimaal behoud van kleur en een gladdere structuur. De resultaten van een vacuüm blender zijn dus aanzienlijk hoger dan bij een traditionele blender. 

Namens www.vacuumblender.nl mag Healthy Fest, het meest gezellige en gezonde festival van Nederland, een Ozen vacuüm blender weggeven. Daarnaast maak je ook nog kans op het boek van Jet van Nieuwkerk: Tips van Jet. Tijdens Healthy Fest, van 8 tot en met 10 juni 2018 op Center Parcs De Eemhof in Zeewolde, kunnen bezoekers nieuwe sporten uitproberen, meer leren over voeding en gezondheid, mindfulness workshops volgen en natuurlijk ontspannen. Voor de workouts, ontspanningssessies, (kook)workshops en motiverende lezingen zijn onder andere Arie Boomsma, Kasper van der Meulen, Nigel van der Horst, Jet van Nieuwkerk en Richard de Leth aanwezig.

WIN

Wil je kans maken op de Ozen vacuüm blender of 1 van de 3 boeken van Jet van Nieuwkerk? Volg ons op Facebook of Instagram en laat ons weten bij welk (sport)doel de vacuüm blender of het boek jou gaat helpen! Meedoen kan tot 15 mei.

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!