WINACTIE: 15 x Sexy, but tired. But sexy! Het boek van Jamie Li over carrière, mode, beauty, sex en kids

Jamie Li is beauty- en moderedacteur, maar vooral bekend van haar wekelijkse vlogs, waarin ze een hilarisch en schaamteloos eerlijk kijkje geeft in haar hectische leven als moeder, zakenvrouw, vlogster en stijlexpert.

Het boek over alle ballen hoog houden en een sexy leven leiden

Hoe hou je je relatie spicy? Hoe verberg je een buikje of een bibs vol cellulite? Waarom is het hartstikke onverstandig om ‘nudes’ te ‘senden’ en het tóch doen? Dan die andere nudes: welke lipstick en waarom? Hoe overleef je een netwerkborrel waar je niemand kent? Hoe red je Humberto Tan op je eerste werkdag? Of: hoe kom je uiterst stijlvol je zwangerschap door en tik je gelakt en gewaxt die bevalling af? En als je ze eenmaal hebt, die kids, wat trek je ze dan aan? Hoe föhn je je haar en bel je je moeder (tegelijk)? Hoe te sjansen, ondanks chronisch slaaptekort?

In Sexy, but tired. But sexy. geeft Jamie antwoord op bovenstaande vragen!

Carrière, mode, beauty, sex en kids: Jamie zegt niet wat je móét doen (hoewel, soms…), maar kan je wel vertellen hoe zij het doet. Met humor en alle nodige juicy details van dien. Oppervlakkig? Yes, but no… Want achter goed geföhnd haar, een dansje in de club, een snorvrije bovenlip en sexy designerschoeisel aan de voeten, schuilt heus een diepere laag.

sexy but tired but sexy

Wil jij winnen?

Reageer dan snel onder onze Facebook– en/of Instagram post, en laat ons weten waarom jij een sexy leven wilt leiden. Wij geven maar liefst 15 boeken weg! Wees er op tijd bij want je kunt meedoen tot dinsdag 7 augustus 2018.

Deel artikel

Ook interessant

Geven & ontvangen Lifestyle Voeding
21 mei 2018

Uit je ‘tuin’ zo op je bord

Gezond Voeding
22 juli 2017

Een oranje recept: wortel-kokossoep

Gezond
6 januari 2017

5 redenen waarom het bos een goed idee is

Bewegen Brein Gezond Goed nieuws
27 juni 2016

Ultiem ontspannen

Body & Mind Doen Gezond Lezen
21 mei 2016

Je stem als krachtbron

Voeding
13 december 2016

Koken met aanbiedingen: Kippenbout met gemarineerde bieten

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!