Winnen: 5x een anti-griep maaltijdbox van Marley Spoon t.w.v. €50,-

Het griepseizoen is begonnen. Geen paniek, want wij helpen je erdoorheen! Wij mogen namelijk 5 keer een anti-griep maaltijdbox van Marley Spoon weggeven. Deze maaltijdbox bevat gerechten met ingrediënten die je immuunsysteem een boost geven. Hiermee worden mensen bewuster van de kracht van voeding en het positieve effect dat het kan hebben op je gezondheid.

In de maaltijdbox…

Elke week in november staan er minstens twee anti-griep recepten op het wekelijks wisselende menu van Marley Spoon. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een buddha quinoa bowl met daarin de weerstand-boosters quinoa, knoflook en gember; of een linzen-pompoensoep met de griep bestrijders kurkuma, limoen, koriander en chili. Andere weerstandsverhogende ingrediënten in de anti-griep gerechten zijn allerlei soorten gezonde groenten. Bijvoorbeeld: ui, munt, basilicum, rozemarijn, peterselie, tijm, mosterd(zaad), peulvruchten, noten, zaden en zoete aardappel.

Maaltijdbox

Win!

Reageer in de comments op onze sociale media-kanalen Instagram en Facebook waarom jij deze maaltijdbox t.w.v. €50,- euro nodig hebt. Je kunt natuurlijk ook iemand taggen die deze box nu wel kunt gebruiken… Succes!

Deel artikel

Ook interessant

Advies Body & Mind Gezond Voeding
11 juni 2016

Een watermeloen: altijd doen!

Gezond
18 mei 2018

Heb je een gevoelige huid en wil je verzorgingsproducten uitproberen? Dr. Van der Hoog zoekt panelleden!

Brein Gezond Stress
23 december 2017

7x tips om te ontstressen tijdens je vakantie

Advies Body & Mind Brein Gezond
8 november 2016

Vergeet schaapjes tellen, adem jezelf in slaap

Gezond Stress
30 mei 2017

Dol zijn op je werk geen garantie voor uitblijven burn out

Advies Body & Mind Gezond
8 april 2016

Een kleine dut geeft je net dat beetje fut!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!